Hrob pro mého manžela
Hrob pro mého manžela - Catherine Steadmanová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Erin je dokumentaristka a Mark investiční bankéř s velkými plány. Vášnivě zamilovaný pár se po svatbě vydá na kouzelné líbánky v ráji na Bora Bora. Při společném potápění v průzračném moři však najdou něco, co jejich životy obrátí vzhůru nohama. Novomanželská idylka se rázem změní v nekonečné lhaní a boj na život a na smrt. Pro fanoušky Ruth Ware… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Erin je dokumentaristka a Mark investiční bankéř s velkými plány. Vášnivě zamilovaný pár se po svatbě vydá na kouzelné líbánky v ráji na Bora Bora. Při společném potápění v průzračném moři však najdou něco, co jejich životy obrátí vzhůru nohama. Novomanželská idylka se rázem změní v nekonečné lhaní a boj na život a na smrt. Pro fanoušky Ruth Ware či Pauly Hawkins.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
154 x 233 x 23
jazyk
čeština
Počet stran
344
Vydání
1
isbn
978-80-249-3837-0
Vazba
pevná vazba
datum vydání
18.04.2019
ean
9788024938370

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar Mynářová registrovaný uživatel

    Četla jsem od začátku do konce, velmi napínavé. Přečteno za 3dny, při mém nedostatku času. Velmi brzy jsem zjistila jak to je, ale i tak jsem musela číst stále dám.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938370

  • 2 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Po dlouhých dvou týdnech mám přečteno. Trvalo mi to dlouho a to z jediného důvodu - kniha mě nebavila...a přitom nápad na příběh to byl dobrý jen podle mého uchopený za špatný konec. . Ze začátku jsem se nemohla začíst a tento pocit jsem měla skoro až do konce knihy. Nejvíce se mi líbily poslední kapitoly a konečné rozpletení proč se kniha jmenuje Hrob pro mého manžela. Hlavní postavou je Erin a její manžel Mark...jsou mladí, zamilovaní a čerstvě manželé, ale na líbánkách najdou jistou věc, která jim úplně otočí život a velmi mě překvapilo jak se člověk dokáže změnit během jednoho dne a jak se priority člověka otočí o sto šedesát stupňů. Obě tyto postavy mi byli neskutečně nesympatické a to byl taky hlavní kámen úrazu. Tak přehraná láska byla do očí bijící a jejich jednání mě vytáčelo...hlavně jednání Erin než jsem se dobrala konce - poté jsem sice na ní názor nezměnila, ale bylo mi už celkem jedno jak se chovala. . Jak jsem již zmínila nápad na příběh zajímavý ale mě prostě styl napsání nesedl a také se příběh dost táhl a pořád se to motalo kolem stejné věci.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938370

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka Papíková registrovaný uživatel

    knížka se mi moc líbila. Vřele doporučuji. Napínavé a krásné čtení.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938370

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora