Haunting Adeline

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Chcete mít tento produkt za 825 Kč? Kupte ho ve výhodném balíčku Cat and Mouse

The Manipulator I can manipulate the emotions of anyone who lets me. I will make you hurt, make you cry, make you laugh and sigh. But my words don't affect him. Especially not when I plead for him to leave. He's always there, watching and waiting. And I can never look away. Not when I want him to come closer.   The Shadow I didn't mean to fall in… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The Manipulator

I can manipulate the emotions of anyone who lets me.

I will make you hurt, make you cry, make you laugh and sigh.

But my words don't affect him. Especially not when I plead for him to leave.

He's always there, watching and waiting.

And I can never look away.

Not when I want him to come closer.

 

The Shadow

I didn't mean to fall in love.

But now that I have, I can't stay away.

I'm mesmerized by her smile, by her eyes, and the way she moves.

The way she undresses...

I'll keep watching and waiting. Until I can make her mine.

And once she is, I'll never let her go.

Not even when she begs me to.

 

While not required, it is highly suggested to read the novella, Satan's Affair, first.

 

Sdílet 0

série
Cat and Mouse Duet 1. díl z 2
Další ze série
Cat and Mouse
1. Haunting Adeline
2. Hunting Adeline
kategorie
Knihy » Cizojazyčná literatura » English literature » Fiction and Literature » Contemporary Fiction
Nakladatel
Hailey Carlton
Rozměr
140 x 216 x 36
jazyk
angličtina
Počet stran
582
Vydání
1
isbn
978-1-957635-00-2
Vazba
měkká vazba
datum vydání
12.08.2021
ean
9781957635002

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 36 hodnocení čtenářů

32× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína Langová registrovaný uživatel

    🥀“𝑾𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒎𝒂𝒌𝒆 𝒔𝒐𝒎𝒆𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒍𝒍 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒕𝒉𝒆 𝒅𝒂𝒓𝒌𝒆𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒔 𝒐𝒇 𝒚𝒐𝒖, 𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆’𝒔 𝒏𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒐 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒉𝒆𝒎 𝒂𝒘𝒂𝒚. 𝑻𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒂𝒍𝒓𝒆𝒂𝒅𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒇*𝒄𝒌𝒆𝒅 𝒖𝒑 𝒃𝒊𝒕𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒑𝒊𝒆𝒄𝒆𝒔 𝒐𝒇 𝒚𝒐𝒖.” LOVE IT. Pohlcující, návykové. Upřímně? Druhý díl byl ještě lepší... Po přečtení TWs (CNC, násilí, obchod s lidmi atd.) jsem úplně nevěděla, co od toho očekávat ale bylo to ✨️ D O K O N A L É. ✨️ Je to zvrhlý, temný, žhavý, bizarní, záhadný, strašidelný, mysteriózní? Jop, jop, jop. A já chci víc. 🔥“Let me know which stars you prefer. The ones above you, or the ones I make you see.” Od knihy rozhodně neočekávejte klasickou Dark romance. Haunting Adeline vnímám spíš jako psychologický thriller s temnými podtóny romance a kapkou tajemna. Addie je spisovatelka, která se nastěhuje do starého rodinného sídla (trošku creepy house). Nedlouho potom v domě najde deníky své prababičky. Ty v sobě kromě niterních myšlenek a tajemstvích, jak Addie časem zjistí, skrývají i klíč k nalezení dosud nedopadeného vraha její zesnulé prababičky. Addie je ve své podstatě adrenaline junkie, vše strašidelné si do jisté míry užívá, ale jen do té doby než se ji v domě začnou objevovat růže a ona nezačne mít mrazivý pocit, že ji někdo neustále pozoruje… Zade je mnohem víc než jen stalker. Poprvé spatří Adeline na autogramiádě v knihkupectví a od té doby je chycen do její pasti, ikdyž myška je tu ona.. 💭“You can’t escape me, little mouse. I will always find you.” Je to fascinující, vysoce inteligentní chlap. Ostražitý hecker, který vede válku proti obchodu s lidmi a rozhodně se nebojí ušpinit ruce ba naopak. Příběh bych popsala jako ten nejbizarnější koktejl s perfektní kombinací ingrediencí, které spolu vytvoří exkluzivní zážitek. Dokonalá rovnováha tajemství, akce, vnitřních dialogů, střídání pohledů-Všeho. A jop, bylo to SPICY. 🔥A ten konec…?!

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 5 z 5 hvězdiček pleplova_reads Uživatel aplikace KDčko

    První kniha tohoto žánru (dark romance) kterou jsem přečetla a musím říct, že jsem velmi spokojená. Asi to nebude žánr, který bych přímo vyhledávala, ale experimentovat se občas musí. Adeline byla velmi zajímavá postava... Šáhlá ženská, co miluje horory a vzrušuje ji pocit strachu. Kolikrát jsem se chytala za hlavu, jestli je úplně blbá, že furt dokola provokuje svého stalkera o kterém nic neví a pro mě za mě by ji mohl kdykoliv zabít že jo.‍♀️ Zade byl ale ještě zajímavější... Chlap, co bojuje proti obchodu s lidmi, zachraňuje ženy a děti v nesnázích, ale sám potom jednu ženu doslova terorizuje a bere si ji násilím. Nemá to v hlavě úplně v pořádku bych řekla. Byly momenty, kdy jsem ho úplně milovala, pak se zase choval jak magor a pak jsem ho zase milovala. Cítil se jako hrdina, ale zároveň se choval jako padouch. Ta temná stránka knihy se mi ale opravdu líbila. Snad to ze mě nedělá psychopata. Co se mi ale líbilo na knize nejvíc byl ten vedlejší detektivní příběh o vraždě prababičky Addie. Dopisy byly zajímavým zpestřením celé knihy, člověk se mohl zamyslet a od začátku jsem přemýšlela, kdo to mohl udělat... Nakonec jsem k tomu došla a měla jsem radost. Kniha asi nebude úplně pro každého, je zde pár nepříjemných scén, ale mě to nijak nepohoršilo. Asi jsem viděla horší věci. V hodnocení si nechávám trochu rezervu, mělo to své mouchy, ale dávám jí 4,5. Na těch 5 to pro mě asi není, Addie a Zade se prostě chovali hodně zvláštně. Ale kromě toho to bylo fakt úžasný počtení. Jsem divná? Možná.

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Šilhánková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem opravdu dlouho odmítala číst a nemohla jsem se do toho dostat, ale po pár týdnech jsem knížce dala druhou šanci a zhltla jsem jí na posezení. I přes to, že je kniha dost temná, Zade je dost zvrácený a Adeline docela šílená, že mu podlehla, jejich vztah se mi neuvěřitelně líbil. Kniha je ukončena s otevřeným koncem a nemohla jsem to pár minut rozdýchat. Kniha opravdu stála za to a moc doporučuji. Každopádně to není knížka pro každého.

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 4 z 5 hvězdiček Václava Havlíková registrovaný uživatel

    Kde zacit... Kniha neni stoprocentne pro kazdeho.. od pocatku si rikate, ze on je moc sadisticky a perverzni a ona je naprosto šílená... Pokud hledáte sceny plne nasili, zvlatniho tvrdsiho sexu a nevadi vam labilnejsi hlavni hrdinka, je to presne kniha pro vas Libila se mi kriminalni zapletka jeji babicky a celkove rozkryvani minulosti zen z rodiny.. to bylo fajn... dale se mi libilo ze "Z" nebyl jen tak nějaký grazl, ale mel i nejake hlubsi poslani.. tomu davam fakt velky plus... hlavní hrdinka mi prisla opravdu jak po lobotomii, ale ve finale jsem ji záviděla ‍♀️ a scena se zbrani? Boha myho to bylo něco ale jsou tam i lepsi sceny Suma sumarum se mi kniha libila a jdu na druhy dil

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 5 z 5 hvězdiček iammysugardaddy Uživatel aplikace KDčko

    Dlouho jsem nečetla knihu, která by mě takhle zasáhla. Okamžitě jsem se do hlavních postav zamilovala. Určitě to není žánr pro každého, ale já to prostě miluju. Prvky thrilleru spojené s láskou a vášní❤️‍, doporučuji rovnou koupit oba díly najednou, protože nevydržíte čekat ani minutu na pokračování konce prvního dílu. Varuju Vás, tenhle duet Vám zlomí srdce.

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 2 z 5 hvězdiček Michaela Mikešová registrovaný uživatel

    Ok. Po spoustě reelech na mé zdi o tom, jak je tahle kniha traumatizující, jsem čekala něco o dost horšího. Asi právě proto, že jsem do toho šla připravená, mi to takový zas nepřišlo. Nebo tím, že nejsem vůbec vanilla. Nejspíš oboje. První půlka byla alespoň zajímavá, i když nic nedává smysl. Zade zachraňuje ženy a dívky před traffickingem a znás1lněním, ale pak to samé udělá někomu, ale je to jiné, protože "i když si to nahlas nepřiznala, její tělo to chtělo"? :D Ale dobrý, je to fikce (i když i ta by mohla dávat smysl, ne mu dát tuhle práci, co je totální oxymorón, jen, aby s ním čtenáři soucítili, že vlastně není AŽ tak bad guy,a Adeline je "manipulátor" jako v čem? Krom toho, že píše knihy, s lidmi vůbec neumí a ani jednou tam tahle její vlastnost není pořádně ukázaná), dokážu se nad to povznést. Ale druhá půlka už byla totální nuda s dokola opakujícími se situacemi a frázemi. Kniha skončila cliffhangerem, což mě štve, protože dalších 12h u druhé knihy ztrácet nechci, ale zároveň mě zvráceným způsobem zajímá, jak to dopadne, když už jsem do toho investovala tolik času.

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 5 z 5 hvězdiček nikol novosadova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    I'M IN LOVEE

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

  • 5 z 5 hvězdiček Elisabeth Zichová registrovaný uživatel

    Tutu knihu úplně zbožňuji, trochu zvrhlá, ale skvěle napsaná.

    Kniha, Hailey Carlton, 2021, 9781957635002

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 999 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora