Harmonický život s kočkou
Harmonický život s kočkou - Enrico Ercole Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Kočky žijí v našich domovech ne jako hosté, ale jako členové rodiny. Kočky se dokážou velice dobře přizpůsobit a vytušit naše každodenní zvyky a plány. Ti, kteří už měli doma kočku, moc dobře vědí, že stačí pouhé otevření šatníku nebo botníku, a kočka moc dobře ví, co se chystá. Dokáže to díky své vrozené schopnosti neustále pozorovat okolí, i… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kočky žijí v našich domovech ne jako hosté, ale jako členové rodiny. Kočky se dokážou velice dobře přizpůsobit a vytušit naše každodenní zvyky a plány. Ti, kteří už měli doma kočku, moc dobře vědí, že stačí pouhé otevření šatníku nebo botníku, a kočka moc dobře ví, co se chystá. Dokáže to díky své vrozené schopnosti neustále pozorovat okolí, i když si myslíme, že musí určitě spát.Ale zatímco kočky nám rozumějí, v našich očích jsou stále tou tajemnou a nepředvídatelnou kočkovitou šelmou. Takže, když už jsme se rozhodli, že našim novým společníkem bude kočka, musíme se seznámit s jejím světem.Jak přivítáte nové kotě? Jak můžete upravit a vyzdobit váš domov "na míru" pro vaši kočku? Čím ji nejlépe krmit? Proč kočka reaguje právě tak, jak reaguje? Jak vidí a vnímá své okolí? Co dělat, když kočka onemocní?To jsou jen některé z otázek, na které v této knize najdete odpovědi. Autorka ke psaní přizvala experty na péči o zvířata a sama přidala spoustu užitečných rad, které vám pomohou porozumět vašemu čtyřnohému kamarádovi, a zajistit, že bude mít zdravý a plnohodnotný život. Seznámíte se také s řadou mýtů a pověstí z kočičího světa. V této knize najdete vše, co potřebuje vědět pečlivý a starostlivý majitel spokojené kočky.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
142 x 208 x 17
jazyk
čeština
Počet stran
136
Vydání
1
isbn
978-80-7390-436-4
Vazba
pevná vazba
datum vydání
20.10.2016
ean
9788073904364

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Renáta Platichová registrovaný uživatel

    Kniha se čte lehce. Ovšem pro člověka co o kočkách již mnoho ví, příliš nových informací neočekávejte. Jinak hezká kniha.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904364

  • 5 z 5 hvězdiček Hana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super knížka, plno dobrých poznatků a informací. Jako zkušeného chovatele mě nic moc zatím nepřekvapilo, ale pro začínající chovatele je knížka podle mého názoru hodně přínosná. Krásně se čte.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904364

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda