0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
'Having lunch with Alain Ducasse in one of his beautiful Parisian restaurants is like playing golf with Tiger Woods, or discussing politics with Winston Churchill, or attending a reading by Mark Twain' John Grisham______ A memoir and manifesto from the world's most Michelin starred chef, Alain Ducasse, with introductions by internationally… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Good Things
-
Crarter's Kitchen
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
Meat, Poultry & Game
-
The Silver Spoon Pasta
-
Italy by Ingredient
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Glucose Goddess Method
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
How to Eat Chocolate
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
The Asian Pantry
-
JoyFull
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Lessons in Chemistry
-
Old Prague Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
'Having lunch with Alain Ducasse in one of his beautiful Parisian restaurants is like playing golf with Tiger Woods, or discussing politics with Winston Churchill, or attending a reading by Mark Twain' John Grisham
______A memoir and manifesto from the world's most Michelin starred chef, Alain Ducasse, with introductions by internationally renowned writer Jay McInerney and chef Clare Smyth.
______At twelve years old, Alain Ducasse had never been to a restaurant. Less than fifteen years later, he received his first Michelin star. Today he is one of just two chefs to have been awarded twenty-one stars.
Now, for the very first time, Ducasse shares a lifetime of culinary inspirations and passions in a book that is part memoir and part manifesto. Good Taste takes us on a journey from his childhood, where he picked mushrooms with his grandfather on a farm in Les Landes, to setting up groundbreaking schools and restaurants across the world. He is now taking off his chef's whites and passing on what he knows to the next generation.
- Nakladatel
- Pushkin Press
- Hmotnost
- 320 g
- isbn
- 978-1-80533-480-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 16.01.2025
- ean
- 9781805334804
- Rozměr
- 145 x 224 x 21
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE