Gideonův kruh
Gideonův kruh - Carin Gerhardsenová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Světlou severskou letní nocí běží mladá nahá žena. Ráno ji policie najde ve stockholmské čtvrti Söder před dveřmi klavírního mechanika Johna Gideona. Žena nekomunikuje s okolím a nikdo neví, kdo je, co se jí stalo, ani proč se ocitla právě před těmito dveřmi. A John Gideon neotvírá. Sousedé vypovídají, že jeho bytem prošlo nesčetně mladých dívek a… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Světlou severskou letní nocí běží mladá nahá žena. Ráno ji policie najde ve stockholmské čtvrti Söder před dveřmi klavírního mechanika Johna Gideona. Žena nekomunikuje s okolím a nikdo neví, kdo je, co se jí stalo, ani proč se ocitla právě před těmito dveřmi. A John Gideon neotvírá. Sousedé vypovídají, že jeho bytem prošlo nesčetně mladých dívek a komisař Conny Sjöberg se svým týmem neví, co si o celé věci myslet. Když je John Gideon nalezen ve svém bytě mrtvý, vyvstávají nové otázky. Byl to pedofil nebo snad dodavatel dívek takzvanému kruhu násilníků? Další případ Hammarbyjské policie se z vyšetřování znásilnění rozrůstá o vyšetřování vraždy a události se řetězí. Ve stockholmském souostroví rybář vyloví tělíčko nemluvněte a stopy policii zavedou k devět let starému zmizení adoptovaného dítěte a k děvčátku na houpačce, jejíž snímek je nalezen v Gideonově mobilu. Veškeré teorie se bortí, nic není, jak se zprvu zdálo. Silný a mnohovrstevný příběh o temných zákoutích lidské duše, vražedné síle předsudků a soucitu s bližními, který přichází z naprosto nečekaných míst.

Sdílet 0

Nakladatel
Vyšehrad
Rozměr
140 x 207 x 28
isbn
978-80-7429-612-3
Počet stran
304
datum vydání
23.09.2015
ean
9788074296123
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Mikezová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem koupila ve výprodeji a že je pátá v řadě jsem zjistila až když na ni došla doma řada. Zašla jsem tedy do knihovny, půjčila si postupně všechny předchozí díly a nemohla jsem se odtrhnout, za mě fantastické čtení. Jediné mínus je chybějící šestý (poslední) díl, který se u nás ještě nepřeložil a na který budu čekat a doufat, že vyjde.

    Kniha, Vyšehrad, 2015, 9788074296123

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se těšila. Ze začátku to bylo hodně zajímavé, ale postupně kapitola co kapitola to bylo horší a horší. Místo čtení jsem se snažila najít jinou zábavu. A to čtu ráda. U mě je i problém, že i když kniha není tak zajímavá nebo spíše mě nebaví, tak chci vědět jak to dopadne. A tak jsem to nakonec dočetla, ale trvalo mi to takhle dlouho. Musím říci, že u jedné příležitosti jsem měla fakt strach, ale nakonec přišla úleva, která mi vykouzlila úsměv na rtech. Vraha jsem uhodla, i když motiv jsem měla jiný. Nebo spíše šlo i o záměnu jmen. Ale vrah jako vrah. Musím říci, že kniha mě zklamala. Čekala jsem od toho víc. Ale je pravda, že napětí u mě vyvolala, takže dávám aspoň 3*.

    Kniha, Vyšehrad, 2015, 9788074296123

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora