0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.Kolektiv autorů… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Gastronomie českého středověku
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Hody půsty masopusty
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Krkonošská kuchařka
-
U plotny pečená vařená
-
Klasická česká kuchařka
-
Farská kuchařka
-
Krevní skupina 0 - Česká kuchyně pro Váš typ - 2. vydání
-
Lea Steklá a Stejk – Vaříme s mamkou
-
Remoska
-
Česká kuchařka
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
České ovoce v kuchyni
-
Vizovická kuchařka
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Sladká první republika
-
AKCE Sladce, slaně, boubelatě
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Komiksová kuchařka Ich bin ein gamer
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.Kolektiv autorů publikace Gastronomie v toku času I je složen ze specialistů v daných oborech z praxe i akademické sféry. Autoři jednotlivých příspěvků se zabývají problematikou gastronomie a navazujícími oblastmi v interdisciplinárních souvislostech.Publikace tak přináší příspěvky o produktech (potravinách a jídlech), o jejich výživové kvalitě, o racionální přípravě jídel, komponování stravy, o kulinářských tradicích a obyčejích i o obyčejích spjatých s konzumováním jídel. Upozorňuje na přesahy do jiných oborů lidského života (stravování v nákupních řetězcích, role jídla v pohádkách, nápoje v reklamě apod.). Příspěvky jsou uspořádány podle převládajícího tématu do pěti oddílů. Přehledné uspořádání umožní snadnou orientaci v jednotlivých tématech nejen odborné, ale i laické veřejnosti. Kniha byla vydána jako první z řady navazujících publikací s jednotným centrálním tématem – gastronomií.
- Nakladatel
- Press 21
- Rozměr
- 170x241mm
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 246
- Hmotnost
- 426 g
- isbn
- 978-80-905181-1-7
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.03.2013
- ean
- 9788090518117
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE