4.0 z 5 hvězdiček
knihaEven More Basics to Brilliance: The follow up to the classic bestseller from Australian's favourite cookbook author full of inspiring delicious new
Kniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Donna Hay, Australia''s most trusted and bestselling cookbook author, returns with a follow up to her much-loved bestselling classic, Basics to Brilliance.When Donna Hay first launched her visually-stunning hardcover book Basics to Brilliance in 2016, she had no idea its pages would become home to some of her (and the country''s!) most… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Old Prague Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Dinner
-
The Asian Pantry
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Vegetables: The Indian Way
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
At My Italian Table
-
Sweet
-
Meat, Poultry & Game
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sabzi
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Ottolenghi COMFORT
-
Padella
-
Paradiso
-
How to Eat Chocolate
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
Donna Hay, Australia''s most trusted and bestselling cookbook author, returns with a follow up to her much-loved bestselling classic, Basics to Brilliance.
When Donna Hay first launched her visually-stunning hardcover book Basics to Brilliance in 2016, she had no idea its pages would become home to some of her (and the country''s!) most cherished cult recipes, including that failproof fall-apart slow-cooked beef brisket and the most addictive molten choc-chunk brownies.
In Even More Basics to Brilliance, you''ll find many more of those much-loved foundation recipes everyone needs in their cooking repertoire, with simple flavour switch-ups and shortcuts to take you from basics to brilliance in the kitchen, including simple and nourishing base stock for ramen (hello, bowls of umami), the tastiest oven-roasted tomato sauce (say goodbye to stirring at the stove-top!) and the easiest, serve-with-everything yoghurt flatbreads, not to mention the fluffiest foolproof carrot cake and a show-stopping Basque cheesecake.
Each recipe is followed by clever variations and flavour shortcuts to make them even easier to master, while giving home cooks the confidence to elevate their cooking to delicious new heights. And in true Donna style, there are plenty of clever change-ups along the way!
- Nakladatel
- HarperCollins Publishers (Australia) Pty Ltd
- Rozměr
- 222 x 272 x 27
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 272
- Hmotnost
- 1360 g
- isbn
- 978-1-4607-6460-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 4.10.2023
- ean
- 9781460764602
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE