0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
WINNER ‘BEST CHINESE COOKBOOK’ IN UK GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2020 From bustling cosmopolitan cities to remote rural landscapes, this comprehensive volume explores the varied food and cooking of China with fascinating background information on the local geography and culinary history. Bringing together classic dishes, from the old… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Asian Pantry
-
The Silver Spoon Pasta
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Meat, Poultry & Game
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Vegetables: The Indian Way
-
Italy by Ingredient
-
Padella
-
Crarter's Kitchen
-
JoyFull
-
Epic Salads
-
Dinner
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Ottolenghi FLAVOUR
WINNER ‘BEST CHINESE COOKBOOK’ IN UK GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2020 From bustling cosmopolitan cities to remote rural landscapes, this comprehensive volume explores the varied food and cooking of China with fascinating background information on the local geography and culinary history. Bringing together classic dishes, from the old imperial kitchens of Beijing to the tea houses of southern China, expert Terry Tan explores the diverse regions and introduces the reader to local ingredients and cooking methods. Chinese food is justifiably loved the world over, but take a closer look, and you’ll discover that there is much more to this nation’s cooking than the dishes offered at many restaurants. From aromatic soups and simple stir-fries, and rice and noodle staples, to banquet-style roasted meats, with congees, dim sum, and sizzling street food along the way, this is a must-have reference for anyone who is passionate about the food of China. A culinary tour of China, the book spans the Mandarin cooking of the north, Cantonese dishes in the south, Sichuan food in the east and Shanghai cuisine in the west. An extensive introduction explores the history and traditions, the ingredients and how to prepare and use them, and clear step-by-step recipes will guide you to success, with evocative images throughout. Recipes include all the well-known classics – Beijing Duck, Crispy Chilli Beef, Pork Dumplings, Dan-Dan Noodles – as well as unusual local delicacies such as Lobster Noodles, Beggars’ Chicken, Black Rice Porridge, and Red Beans in Syrup. This impressive 624-page volume offers hundreds of recipes, background detail, and 1400 photographs. But the book is accessible too, the ingredients and stages of every recipe are clearly explained and shown, and authentic tastes are assured with the clear and reassuring guidance.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 292 x 229 x 47
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 624
- Hmotnost
- 2696 g
- isbn
- 978-0-7548-3100-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 15.09.2018
- ean
- 9780754831006
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE