Pád
Pád - Robert Muchamore Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Tentokrát James Adams - agent CHERUB, dětské jednotky britské tajné služby, působí na misi v Rusku, ale od začátku ho pronásleduje smůla. Když zůstane bez pomoci spoluagentů, čeká ho několik krutých dní, kdy bojuje o přežití. Ani po návratu do Velké Británie průšvihy nekončí. Mezitím Jamesovu sestru Lauren poprvé vyšlou na samostatnou misi, která… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tentokrát James Adams - agent CHERUB, dětské jednotky britské tajné služby, působí na misi v Rusku, ale od začátku ho pronásleduje smůla. Když zůstane bez pomoci spoluagentů, čeká ho několik krutých dní, kdy bojuje o přežití. Ani po návratu do Velké Británie průšvihy nekončí. Mezitím Jamesovu sestru Lauren poprvé vyšlou na samostatnou misi, která je zaměřena proti obchodníkům s bílým masem. Pro Lauren tato zkušenost znamená tvrdou lekci z reality, ze které se nemůže dlouho vzpamatovat. James navíc řeší problémy s kontrolorem mise Ewartem; pocit křivdy a strachu o vlastní osud ho dožene k neuvážené akci, při které se sblíží s Danou, pravým opakem Kerry, se kterou chodí už několik let. Které z dívek dá James přednost? Tahle otázka je pro patnáctiletého kluka důležitější než výsledek předchozí nebezpečné mise. Cherubové totiž navzdory svému výcviku a zkušenostem zůstávají úplně normálními puberťáky.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
Rozměr
150 x 210 x 30
isbn
978-80-7381-773-2
Počet stran
288
datum vydání
25.06.2010
ean
9788073817732
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Doremila registrovaný uživatel

    Tato kniha se mi z celé série líbila asi nejméně. Připadalo mi, že děj pořád přeskakuje z jedné strany na druhou, a tak jsem se nemohla tak úplně začíst.

    Kniha, BB art, 2010, 9788073817732

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc líbila, nejvíce jsem ocenila Laureninu sólovku a ani tentokrát nechyběly akční scény. Akorát emočně mi přišel díl příliš vypjatý a možná šlo všechny ty události rozložit do dvou dílů. Jinak ale perfektní.

    Kniha, BB art, 2010, 9788073817732

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora