Chemie smrti
Chemie smrti - Simon Beckett Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

V Norfolku nedaleko zapadlé vesničky Manham je nalezeno znetvořené ženské tělo. Doktora Davida Huntera, který se v těchto odlehlých končinách snaží zapomenout na tragickou smrt svých blízkých, se tento nález dotkne i proto, že oběť – Sally Palmerovou – znal osobně. Když ho osloví místní policie s prosbou o pomoc při pátrání po vrahovi, nejprve… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Norfolku nedaleko zapadlé vesničky Manham je nalezeno znetvořené ženské tělo. Doktora Davida Huntera, který se v těchto odlehlých končinách snaží zapomenout na tragickou smrt svých blízkých, se tento nález dotkne i proto, že oběť – Sally Palmerovou – znal osobně. Když ho osloví místní policie s prosbou o pomoc při pátrání po vrahovi, nejprve odmítne. Poté co se začnou objevovat v okolí další znetvořená těla, lidská i zvířecí, zasáhne vesnici vlna paniky a nikdo už nevěří nikomu. Podezření padne i na Huntera, jedině on však má sdostatek znalostí na to, aby brutálního vraha odhalil a zastavil. Napínavý debut, který dovedně kombinuje metody forenzního vyšetřování ve stylu Patricie Cornwellové a žánr psychothrilleru. Autor už vydal dvě pokračování.

Sdílet 0

série
David Hunter 1. díl z 2
Další ze série
1. Chemie smrti
2. Chladný popel
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Knižní klub
Rozměr
135 x 210 x 25
isbn
978-80-242-2793-1
Počet stran
336
datum vydání
1.11.2010
ean
9788024227931
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Výborně napsaná kniha. Od samého začátku jsem měla pocit jakéhosi tajemna. Moc dobře se příběh četl, konec každé kapitoly už dopředu lákal k dalšímu pokračování v četbě. Rozhodně jsem se ani trochu nenudila a konec byl pro mě vskutku překvapivý. Kniha byla velmi zajímavá i z hlediska soudní antropologie, kterou jsme mohli dost dobře poznat. Určitě vyzkouším i další autorovu knihu.

    Kniha, Knižní klub, 2010, 9788024227931

  • 5 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    V Manhamu se začínají objevovat zohavená lidská těla a zohavené mrtvoly zvířat. Policie osloví místního lékaře dr. Davida Huntera, který (jaká náhoda  )dřív působil v Londýně jako forenzní antropolog. Čím více mrtvol se objevuje, tím větší děs se zračí v očích místních obyvatel. Nikdo nikomu nevěří a lidé se začínají bát i vlastního stínu. Mistrně napsaný psychothriller, který vás chytí a nepustí, dokud nedočtete poslední řádek.

    Kniha, Knižní klub, 2010, 9788024227931

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Šamánková registrovaný uživatel

    Skvělá detektivka, kterou jsem nedokázala odložit dříve, než s otočením poslední stránky. Pravda - na konci mi ještě spadla brada úžasem či šokem. Pořádně překvapivý závěr.

    Kniha, Knižní klub, 2010, 9788024227931

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora