0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 19. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
990 Kč s DPH
Jsme transparentní
‘In Caribe, Sakarah has lovingly created a book to cook from, to learn from,and to savour.’ -DR JESSICA B. HARRIS, historian and author of High on the Hog (now a Netflix docuseries)‘A rich and traversal tapestry of food, culture, a people, and their past. Caribe is remarkable. Keshia Sakarah isn’t just a chef, she’s an archivist.’ - CANDICE… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
‘In Caribe, Sakarah has lovingly created a book to cook from, to learn from,and to savour.’ -DR JESSICA B. HARRIS, historian and author of High on the Hog (now a Netflix docuseries)‘A rich and traversal tapestry of food, culture, a people, and their past. Caribe is remarkable. Keshia Sakarah isn’t just a chef, she’s an archivist.’ - CANDICE CARTY-WILLIAMS, showrunner and author of Queenie‘An instant classic; a rich deep dive into the history of food across the Caribbean islands with beautiful, transportive photography and mouth watering recipes.’ - IXTA BELFRAGE, chef and author of MEZCLA An incredible journey through the social and culinary history of the Caribbean, with recipes from every nation. Caribe is the first cookbook to explore Caribbean food culture of the entire region: Antigua and Barbuda, Bahamas, Barbados, Cuba, Dominica, Dominican Republic, Grenada, Petite Martinique and the Carriacou, Guyana, Haiti, Jamaica, Puerto Rico, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, The French Caribbean, The Dutch West Indies and Trinidad and Tobago. Through years-long research including collaborations with historians and extensive travel to the islands, food writer and chef Keshia Sakarah explores the complicated and varied stories of each nation through its beloved dishes, addressing difficult truths while at the same time creating a joyful collection of the most celebrated recipes in the region to pay homage to those who created them, from Haitian Independence – Soup Joumou and Dominican Saltfish Accra Fritters, to Guyanese Pepperpot and Montserratian Fish Broth, passed on through generations. Including stunning location photography, essays and recipes for breakfast, lunch, dinner and everything in between, Caribe is the ultimate tome of Caribbean cooking.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Rozměr
- 198 x 256 x 35
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1290 g
- isbn
- 978-1-78488-683-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 20.03.2025
- ean
- 9781784886837
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE