0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
A sumptuous French cookbook that immerses readers in the incomparable cuisine of the Périgord region, by the bestselling author of the beloved Dordogne Mysteries series, co-authored with his wife, food writer and novelist, Julia Watson.Bruno Courrèges, the protagonist of Martin Walker''s internationally acclaimed mystery series, is not only… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Paradiso
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
French Classics
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
The Silver Spoon
-
Crarter's Kitchen
-
Meat, Poultry & Game
-
Vegetables: The Indian Way
-
Sabzi
-
Ottolenghi COMFORT
-
Italy by Ingredient
-
Sweet
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Padella
-
The Silver Spoon Pasta
-
At My Italian Table
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
A sumptuous French cookbook that immerses readers in the incomparable cuisine of the Périgord region, by the bestselling author of the beloved Dordogne Mysteries series, co-authored with his wife, food writer and novelist, Julia Watson.Bruno Courrèges, the protagonist of Martin Walker''s internationally acclaimed mystery series, is not only the local police chief of the idyllic village of St Denis. Bruno also happens to be an impressive amateur chef, and in this delightful new cookbook, the culinary and cultural inspiration behind Bruno''s fiction world comes to life. Featuring local recipes, charming anecdotes, and a history of its French setting, Bruno''s Cookbook invites readers into the bucolic life of Walker and his wife, Julia, and showcases their passion for the region''s rich cuisine.Brimming with truffles, pate, top quality fruit and vegetables, famed regional cheeses and wines, the Périgord is a gourmet''s paradise. Bruno''s Cookbook includes over 90 recipes, steeped in local flavours and prepared in Walker''s large country kitchen, from Duck Breast Fillets with Honey and Mustard, Red Onion Tarte Tatin, and a classic Beef Pot Roast, to Chard Gratin (Bruno''s comfort meal), Hazelnut Meringue Cake, and Homemade Blackcurrant Liqueur. Centred on the splendid institution of the village market, the recipes are organised around the people who provide the food: the fisherman, the hunter, the cheesemaker, the forager, the baker, and the winemaker.A feast for the senses, Bruno''s Cookbook transports readers to France''s gastronomic heartland.
- Nakladatel
- Quercus
- Rozměr
- 262 x 209 x 24
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 272
- Hmotnost
- 1152 g
- isbn
- 978-1-5294-2470-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 7.11.2023
- ean
- 9781529424706
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE