0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba644 Kč
Běžně 720 Kč
Kniha ( pevná vazba )
• Over 70 recipes for nutritious broths, soups and stews from scratch • Each recipe encourages the use of honest, unprocessed ingredients that deliver easily digestible nutrients – good for the body and the soul • An international range of culinary heritage is celebrated, from French bouillabaisse to Tom Yum, including Scottish Cockaleekie and… Přejít na celý popis
23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací
• Over 70 recipes for nutritious broths, soups and stews from scratch • Each recipe encourages the use of honest, unprocessed ingredients that deliver easily digestible nutrients – good for the body and the soul • An international range of culinary heritage is celebrated, from French bouillabaisse to Tom Yum, including Scottish Cockaleekie and Japanese Dashi • Former editor of The Good Food Guide Drew Smith will show you how to build different variations of soups from six basic broths, ensuring you make the most of your leftovers and expand your kitchen repertoire
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.