Be a Food Scientist

Autor Ruth Owen

Be a Food Scientist - Ruth Owen Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Bohemian Rhapsody

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1899 Kč dárek zdarma v hodnotě 128 Kč

Bohemian Rhapsody

Why does chocolate melt when it’s heated? Can a fried egg ever return to being liquid? Why do flour, eggs, and butter become crunchy cookies when combined? And why does lemon juice turn pasta into rainbow-coloured noodles? Working step-by-step through a series of accessible and fun experiments, young scientists will discover the science of… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Why does chocolate melt when it’s heated? Can a fried egg ever return to being liquid? Why do flour, eggs, and butter become crunchy cookies when combined? And why does lemon juice turn pasta into rainbow-coloured noodles? Working step-by-step through a series of accessible and fun experiments, young scientists will discover the science of “changing states of matter” and look at the foods we eat through new eyes. They will also get the chance to investigate the world of food technicians— the scientists that invent new tastes and foodstuffs for us to enjoy.

Sdílet

Nakladatel
Ruby Tuesday Books Ltd
Rozměr
210 x 280 x 4
jazyk
angličtina
Počet stran
32
Hmotnost
192 g
isbn
978-1-78856-432-8
Vazba
měkká vazba
datum vydání
31.10.2024
ean
9781788564328

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda