Až na kost

Autor Milan Hrabal

Až na kost - Milan Hrabal Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Jitka N. Srbová sestavila výbor z více než třiceti let tvorby Milana Hrabala (knižně debutoval v roce 1981). Její snahou bylo představit pevnou páteř Hrabalovy tvorby, obsáhnout jeho výrazovou rozmanitost, ale zároveň zachytit kontinuitu jeho autorského rukopisu. Básnická tvorba Milana Hrabala neohromuje formální zaumností, nesnaží se získat… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jitka N. Srbová sestavila výbor z více než třiceti let tvorby Milana Hrabala (knižně debutoval v roce 1981). Její snahou bylo představit pevnou páteř Hrabalovy tvorby, obsáhnout jeho výrazovou rozmanitost, ale zároveň zachytit kontinuitu jeho autorského rukopisu.
Básnická tvorba Milana Hrabala neohromuje formální zaumností, nesnaží se získat čtenáře exotikou popisovaného. Ale k ohromení přece dochází: tichému a osobnímu. Ve svých nejvýraznějších básních se tento severočeský autor bytostně odevzdává textu; citová vypětí či bolestivé životní uzly zachycuje s nahou upřímností v introspekci i portrétech nejbližších lidí, jeho příběhy gradují v několika střídmých verších. Dramata, spíš naznačovaná než plně prozrazovaná, se nedemonstrují. Odehrávají se uvnitř textů, čekají na čtenářovo soustředění a ochotu být účasten, vstoupit do děje.
Většina zařazených básní vyšla již dříve v samostatných sbírkách, některé pocházejí z málopočetných a časopiseckých vydání či soukromých tisků, které jsou čtenáři běžně nedostupné.

Sdílet 0

Nakladatel
Samab
ean
9788073860776
jazyk
čeština
isbn
978-80-7386-077-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda