Asylum
Asylum - Madeleine Rouxová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

The asylum holds the key to a terrifying past...A thrilling creepy photo-novel, perfect for fans of the New York Times bestseller Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. For sixteen-year-old outcast Dan Crawford, the summer program at New Hampshire College Prep is a lifeline. Finally, a chance to make some friends before college. Even if that… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The asylum holds the key to a terrifying past...A thrilling creepy photo-novel, perfect for fans of the New York Times bestseller Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. For sixteen-year-old outcast Dan Crawford, the summer program at New Hampshire College Prep is a lifeline. Finally, a chance to make some friends before college. Even if that means staying in a dorm that used to be a old asylum. Soon Dan's hanging out with Abby and Jordan, and summer is looking up. But then he learns that the asylum was not just any sanatorium - it was a last resort for the criminally insane. As Dan, Abby and Jordan explore the hidden recesses of their creepy summer home, they discover it's no coincidence that the three of them ended up here. And that some secrets refuse to stay buried...Featuring unsettling found photos of real abandoned asylums and filled with chilling mystery and page-turning suspense, Madeleine Roux's teen horror debut ASYLUM treads the line between genius and insanity.

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
Rozměr
130 x 198 x 25
isbn
978-0-00-753822-5
Počet stran
320
Vydání
1
ean
9780007538225
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Zajímám se o strašidelná místa a psychiatrické léčebny mezi ně patří, proto není divu, že jsem si chtěla přečíst i tuto knihu, která podle anitace a obalu vypadala slibně. Od knihy jsem neočekávala žádné velké "bojim, bojim", protože je určená mladším. Knihu jsem četla po "Sirotčinci slečny Peregrinové", který mě na plné čáře zklamal. Z této knihy jsem stejně zklamaná jako z té výše zmíněné. Jediné, co na knize za něco stojí jsou doložené fotografie. Kniha je jednoduše napsaná, prediktabilní, místy nudná. Musela jsem přemáhat, abych knihu vůbec dočetla, nedoporučuji.

    Kniha, HarperCollins, , 9780007538225

  • 4 z 5 hvězdiček Antonie registrovaný uživatel

    Skvěle napsané, přečetla jsem to najednou, nemohla jsem přestat. Knihu doporučuji všem co mají rádi YA knihy a také fandům hororů, protože s touto knihou vám bude tuhnout krev v žilách.

    Kniha, HarperCollins, , 9780007538225

  • 3 z 5 hvězdiček Anett registrovaný uživatel

    Už jen podle obálky jsem se do knihy s chutí pustila a čekalo mě zklamání, málem jsem ani nedočetla :-(

    Kniha, HarperCollins, , 9780007538225

  • 3 z 5 hvězdiček Soňa Razímová registrovaný uživatel

    K této knize jsem přešla po trilogii o Sirotčinci slečny Peregrinové. Těšila jsem se ale kniha nesplnila má očekávání. Dlouhé protahování k napínavému což už je jen konec na dvou stranách. Chtěla jsem přečíst i další dvě knihy ze série, ale raději si znovu přečtu již zmiňovaný Sirotčinec slečny Peregrinové.

    Kniha, HarperCollins, , 9780007538225

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora