Artemis
Artemis - Julian Stockwinová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Volné pokračování románu Kydd, který vyšel v minulém roce, popisuje další osudy Thomase Paina Kydda, původně vlásenkáře z Guildfordu. Život na palubě HMS fregaty Artemis je rychlý a vzrušující a hodně se liší od drsných zkušeností, které získal na řadové lodi Duke William, na níž byl násilně naverbován. Po urputné bitvě s … Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Volné pokračování románu Kydd, který vyšel v minulém roce, popisuje další osudy Thomase Paina Kydda, původně vlásenkáře z Guildfordu. Život na palubě HMS fregaty Artemis je rychlý a vzrušující a hodně se liší od drsných zkušeností, které získal na řadové lodi Duke William, na níž byl násilně naverbován. Po urputné bitvě s francouzskou válečnou lodí se Artemis vrací do Portsmouthu k opravám a Kydda přijede navštívit sestra. Rodinnému podniku se nedaří, a tak mu nějakou dobu hrozí, že bude muset námořnické řemeslo, které si mezitím zamiloval, opustit, ale nakonec se vše vyřeší, Kydd se vrací do Portsmouthu a vyplouvá na palubě Artemis znovu na moře, tentokrát až na opačnou stranu světa.

Sdílet 0

série
Thomas Kydd 2. díl z 2
Další ze série
1. Kydd
2. Artemis
kategorie
Knihy » Historická literatura » Historické romány
Nakladatel
Brána
Rozměr
150 x 214 x 39
jazyk
čeština
Počet stran
336
Vydání
1
isbn
978-80-7584-009-7
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.10.2017
ean
9788075840097

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi moc libila, musim rict ze se mi libil i prvni dil - Kydd ale tenhle dil ho vyrazne prevysuje. Nebo mozna jen vice naplnil ma ocekavani. Kniha je velmi ctiva, narozdil od Kydda je hlubsi, neni to je dobrodruzny roman. Nicmene aby to davalo smysl myslim ze je nutne si precist i Kydda, protoze pak napr. velmi vyznamna postava - Renziho by pusobila neverohodne a ve vzduchoprazdnu. Prave postava Renziho byla pro me dost klicova, postava diky niz se oteviraji paralely do soucasneho sveta. Renzi je klasicky naivni liberal sve doby, ne neni to sice "nebinar", "vitac" a "grinpisak" ci "slunickar" je to fanda filosofa J.J. Russoa, ale v kontextu soucasne doby bychom ho vsak prave necim takovym titulovali. Je to usmevne jak nektere veci jsou porad stejne, technologie jsou jine ale lide jsou stale titiz, stale tytez typy pluji svetem, slate delame a budeme delat tytez chyby. Kniha je uzasna a musim rict ze dej dost nepredvidatelny, coz se mi libilo. Myslim ze se poohlednu po dalsi knize autora.

    Kniha, Brána, 2017, 9788075840097

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda