Její život v očích panenky
Její život v očích panenky - Ingrid Desjoursová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Dvě zraněné duše. Dva sny o druhé šanci Potížista, cynik a misogyn Marc je po vážné nehodě přidělen k mravnostní policii. Při vyšetřování jednoho případu potkává jemnou dívku Barbaru. Barbara se stará o slepou matku, svůj život zasvětila péči o nerudnou, zahořklou ženu, která jí oplácí jen výčitkami a nadávkami. Jedinou útěchou je jí její sbírka… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvě zraněné duše. Dva sny o druhé šanci Potížista, cynik a misogyn Marc je po vážné nehodě přidělen k mravnostní policii. Při vyšetřování jednoho případu potkává jemnou dívku Barbaru. Barbara se stará o slepou matku, svůj život zasvětila péči o nerudnou, zahořklou ženu, která jí oplácí jen výčitkami a nadávkami. Jedinou útěchou je jí její sbírka panenek. Už brzy si bude moct jít koupit vysněný nový kousek, překrásnou panenku jménem Sweet Doriane. Marca vyvádí Barbařin bezelstný pohled z míry. Její křehkost ho dojímá a zasáhne natolik, že je znovu ochoten uvěřit v budoucnost. Zároveň je však přesvědčen, že Barbara je chybějícím kousíčkem skládačky, figurkou, kterou musí manipulovat, aby odhalil psychopata, jemuž je na stopě. Ale co když se mýlí?

Sdílet 0

Nakladatel
Host
Rozměr
140 x 206 x 29
jazyk
čeština
Počet stran
288
Vydání
1
isbn
978-80-7491-601-4
Vazba
pevná vazba
datum vydání
19.08.2016
ean
9788074916014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Hlavičková registrovaný uživatel

    Tak to teda bylo něco! Hlavní hrdinka mi byla tak nesympatická, až jsem ji nesnášela. A konec, ten tedy byl překvapení. Výborné!

    Kniha, Host, 2016, 9788074916014

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Co jen k této knížce říct, abych nespoilerovala? No nic. Brutální psycho, syrové popisy a naprostý chaos, který vyústí v nejepičtější závěr, který jsem snad kdy četla a který mi chvilku proběhl hlavou, ale pak jsem od něj samozřejmě upustila. Neuvěřitelně zajímavý a silný příběh, kdy je vám líto snad každé postavy, která se v knize objeví. A abych jen nechválila, mínus bych dala za občas až přehnané zrychlení děje, ale to je ovlivněné i danými postavami, které jsou opravdu pošahané, více či méně. Moje první poznámka v Deníku knižního závisláka je “ty krávo vole co to bylo?!!”. Tohle bylo fakt boží!

    E-kniha, Host, 2016,

  • 2 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Konec byl divný

    Kniha, Host, 2016, 9788074916014

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh mladé dívky Barbary, která se stará o svou slepou a nepříjemnou matku. Její vášeň je sbírání panenek a už se těší, že si brzy koupí novou, překrásnou panenku. A příběh Marca – potížisty, cynika, který je po vážné autonehodě přidělen k mravnostní policii. Při jednom vyšetřování má pocit, že právě Barbara je chybějící kousek skládačky, který mu pomůže odhalit psychopata. Tak, jak je děsivá obálka této knížky, tak děsivý je i příběh samotný. Je napsán velmi surově, naturálně, nebere si servítky. Nejednou budete překvapeni a budete jen nevěřícně zírat. Příběh Marca mě úplně tak nebavil, ale ostatní kousky příběhu byly neskutečné, rozhodně mě to nenechalo chladnou a nutilo mě to číst dál a dál. Slabším povahám tuhle knížku moc nedoporučuji. Kniha nám ukazuje, čeho všeho může být schopný psychicky nemocný člověk a jsou to věci nepředstavitelné. Za mě velice povedený psychothriller.

    Kniha, Host, 2016, 9788074916014

  • 5 z 5 hvězdiček Ledy registrovaný uživatel

    Co na to říct už jsem ji četla par měsíců zpátky a stále na ni nemůžu zapomenout, nemohla jsem se odtrhnout. Chvílemi si člověk v některých pasážích řekne ne to nemuze byt pravda, ale o tři stránky dál vam dojde ze ne jenomže to pravda je ale je to ještě silnější nez jste předpokládali. Za mě opravdu pecka!

    Kniha, Host, 2016, 9788074916014

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda