Válka o prsten - Karetní hra

Značka
REXhry
Vazba
karty
Rozměr
289 x 300 x 73
Obtížnost
Snadná
Délka hry
90 min
Počet hráčů
2-4
Od věku
12 let
jazyk
čeština
ean
0751784417538
Kategorie
Hry » Karetní hry

Na prodejně

1 028 Kč s DPH
Běžně 1 149 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Existuje dvojí typ her podle slavných knih a filmů: Kopie už stokrát vydaných vypalovaček, na které je téma prostě nalepeno, a pak jsou tu hry, které jsou snem každého geeka. Hry věrné své předloze a poskytující nejen dobrou zábavu, ale také epický zážitek. Karetní verze legendární Války o Prsten patří samozřejmě k druhému typu. 

Připravte se na cestu do Středozemě, buď po boku oblíbených hrdinů svobodných národů, nebo jako temný stín ovládající armády skřetů a přízraků. Bez ohledu na váš výběr máte před sebou napínavý souboj dvou až čtyř hráčů založený na jednoduchém principu: položíte kartu na bojiště nebo stezku a obvykle za to zaplatíte odložením jakékoli jiné karty. Každý tah se tak před vámi otevírá hromada možností a i když nejde o hru s přehnaně složitými pravidly, nejedná se o žádnou legrácku ale o strategickou bombu.  

Fanoušci Pána prstenů budou v sedmém nebi. Hru sice můžete hrát i bez znalosti knižní předlohy nebo slavné filmové trilogie, ale největší radost udělá těm, kteří znají Středozemi lépe než okolí svého bydliště. Ortodoxnější fanoušky potěší, že se karetní Válka o Prsten designem inspiruje hlavně v knihách a například ilustrace hrdinů odpovídají knižní verzi a ne hercům z filmů. 

Válka o Prsten končí a Středozemi čeká konečně mír – ať už ve světle nového svobodného království nebo stínu Sauronovy věže. Tentokrát je to jen na vás.

 

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 028 Kč Nápověda