Eco-friendly domov

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Je vaše domácnost ohleduplná k životnímu prostředí? Tento inspirativní a praktický průvodce vám obrátí pohled na svět o 180° a pomůže vám krok za krokem změnit nejen váš styl bydlení. Úvodní část nejprve nastíní nezbytné základy vědomého života, čímž vás jako čtenáře provede přínosy plynoucími z vašeho rozhodnutí pro udržitelnost, a vysvětluje,… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je vaše domácnost ohleduplná k životnímu prostředí? Tento inspirativní a praktický průvodce vám obrátí pohled na svět o 180° a pomůže vám krok za krokem změnit nejen váš styl bydlení.

Úvodní část nejprve nastíní nezbytné základy vědomého života, čímž vás jako čtenáře provede přínosy plynoucími z vašeho rozhodnutí pro udržitelnost, a vysvětluje, jak používat tuto knihu a začlenit její zásady do každodenního života.

Christine Liu, bloggerka a odbornice na téma udržitelného životního stylu, s vámi projde jednotlivé místnosti vašeho domu – obývák, kuchyň, ložnici a koupelnu – a nabídne tipy, triky a 18 projektů představených krok za krokem, díky nimž povedete styl života s menším dopadem na životní prostředí.

Ať už tak, že si vyrobíte svou vlastní zubní pastu, vydáte se na cestu obnovitelných zdrojů energie, omezíte spotřebu plastů, založíte si vlastní bylinkovou zahradu, nebo upcyklujete staré kusy nábytku, existuje mnoho větších či menších kroků ke změně.

I když jsme každý jiný, věřím, že v této knize naleznete víc než jen pár perliček, které vás postrčí k zahájení vaší vlastní cesty. U mě osobně ekologicky uvědomělý životní styl je znamení větší účelnosti a jednoduchosti vedl k osobnímu růstu a naplnění v každodenním konání.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Via
Vydání
1
isbn
978-80-7585-741-5
Počet stran
160
datum vydání
5.06.2019
ean
9788075857415
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Katarína Rytířová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zaujímavá koncepcia, fakty a štatistiky, ale čo sa týka možnosti ako byť ekologický, prípadne výroba vlastných prostriedkov dosť chatrné. Povedala by som, že kniha je super pre úplného laika, alebo teda človeka, ktorý s recykláciou a alternatívnymi formami uskladnenia/čistenia nemá skúsenosť. V opačnom prípade je prečítaná tak do 1-2 hod a nič moc nové a priekomníckeho nenájdené.

    Kniha, Via, 2019, 9788075857415

  • 4 z 5 hvězdiček Daniela Švejdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tato kniha velmi komplexně pojednává o ekologičtějším způsobu života. Je zaměřena hlavně na to, jak se chovat ekologičtěji doma. Obsahuje mnoho zajímavých statistik a tipů. Jsou tam i recepty a návody (např. na kosmetiku). Pro mě v knize nebylo zas tak tolik praktických rad (které bych neznala). Oceňuji však návody a celistvost knihy. Doporučuji lidem, kteří nejsou tolik obeznámení s ekologičtějším žitím.

    Kniha, Via, 2019, 9788075857415

  • 2 z 5 hvězdiček De registrovaný uživatel

    Kniha je hodně obecná a spíše se zaměřuje na spotřebu energie a dopad na životní prostředí z hlediska emisí. Chybí mi tam více užitečných informací.

    Kniha, Via, 2019, 9788075857415

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Novotná registrovaný uživatel

    První a jediná publikace, která koncepčně pojala šetrný přístup k domácnosti a životu. Důležitá a nádherná kniha. Nutnost pro každou domácnost. Já jsem byla nadšena.

    Kniha, Via, 2019, 9788075857415

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda