Ztracena ve snu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Markéta miluje sny. Poskytují jí možnost úniku od každodenních problémů, kterých nemá právě málo. Jenže jednoho dne zjistí, že se nemůže probudit. Navíc si nedokáže vybavit nic ze svého opravdového života.Zjistí, proč je ztracena ve snu? Podaří se jí uniknout děsivé Noční můře, která ji pronásleduje? A probudí se někdy?Rozhodnete o tom právě vy… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Markéta miluje sny. Poskytují jí možnost úniku od každodenních problémů, kterých nemá právě málo. Jenže jednoho dne zjistí, že se nemůže probudit. Navíc si nedokáže vybavit nic ze svého opravdového života.
Zjistí, proč je ztracena ve snu? Podaří se jí uniknout děsivé Noční můře, která ji pronásleduje? A probudí se někdy?
Rozhodnete o tom právě vy.
Vydejte se s Markétou na její cestu sny a svými rozhodnutími jí pomozte k probuzení.
Ztracena ve snu“ je unikátní gamebook se silnou ženskou hrdinkou, kde vaše rozhodnutí opravdu hrají roli a kde každé přečtení přinese zcela jiný příběh.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
586
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jergon registrovaný uživatel

    Velmi netradiční gamebook o ženě ležící po autonehodě v kómatu (OK, trošku spoiluju, ale ono se to stejně prozradí poměrně brzy... ) a snaží se poskládat kousky své duše, aby se mohla vrátit do světa živých. Její pozitivní části ji v různych personifikacích podporují, ty negativní v čele s hlavní příšerou se jí staví do cesty až do závěrečného střetu. Příběh-hra tedy tentokrát není pouze dobrodružnou a akční jízdou, jak to u gamebooků obvykle bývá, ale získává i hlubší rozměr vypovídající o lidské psychice (nejen) hrdinky a to je skvělý bonus. Vytknout by se snad dala jen poměrně častá slabina gamebooků, a to že ve finále se po hráči vyžadují odpovědi na otázky, které cestou sbírá, obvykle se napoprvé nesetká se všemi (nebo u některých gb nelze nijak odlišit ty správné od klamných stop), bez nich ovšem nelze hru dokončit. Což může být nepříjemné pro ego a ano, je to nefér, na druhou stranu je to ovšem i záruka, že hráč knížku opravdu ´proleze´ celou a užije si z ní všechno... Doufám, že to není poslední gamebook od MK a že i příště přijde s nějakým podobně nevšedním námětem.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora