Život na 4 kolech E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Roman, Káťa a Keisy. Dobrodruzi, kteří neváhali a rozhodli se vyměnit své životní jistoty za život na 4 kolech. Ze staré dodávky si postavili za necelý měsíc plnohodnotný dům, do kterého se natrvalo nastěhovali a vyrazili poznávat svět. První část jejich cesty vedla do Skandinávie, a následně procestovali mnoho evropských zemí. V současné… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Roman, Káťa a Keisy. Dobrodruzi, kteří neváhali a rozhodli se vyměnit své životní jistoty za život na 4 kolech.
Ze staré dodávky si postavili za necelý měsíc plnohodnotný dům, do kterého se natrvalo nastěhovali a vyrazili poznávat svět. První část jejich cesty vedla do Skandinávie, a následně procestovali mnoho evropských zemí. V současné době míří i za hranice starého kontinentu.

Téměř každý den spali na jiném místě a na cestách zažívali nespočet zážitků, které sdílejí se svými fanoušky na jejich populárním YouTube kanále Roman & Káťa.
Kniha vás postupně provede jejich příběhem od úplného začátku. A dozvíte se, jestli se dá takový život žít dlouhodobě. Začtěte se do jejich příběhu a posuďte sami – možná vás bude jejich příběh inspirovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda