Z popela E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když Eason zjistil, že z hořícího domu nevynesl svou ženu, ale její nejlepší kamarádku Bree, pohltila ho hrůza. Nikdo další požár nepřežil – ačkoli po té noci jako by skutečně nežili ani oni dva. Eason se jako svobodný otec bez střechy nad hlavou nastěhuje k Bree do domku pro hosty. A i přes pocit viny a hluboký žal spolu nakonec dokážou vytvořit… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když Eason zjistil, že z hořícího domu nevynesl svou ženu, ale její nejlepší kamarádku Bree, pohltila ho hrůza. Nikdo další požár nepřežil – ačkoli po té noci jako by skutečně nežili ani oni dva. Eason se jako svobodný otec bez střechy nad hlavou nastěhuje k Bree do domku pro hosty. A i přes pocit viny a hluboký žal spolu nakonec dokážou vytvořit jeden tým. Co se může z popela jejich životů zrodit?

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar L. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Protože už autorku trochu znám, nějaký ten šokující zvrat jsem očekávala a on skutečně přišel, i když tentokrát jsem náznaky zavnímala a došlo mi, kam vše spěje. Čtení jsem si i tak opravdu užila, trochu jsem si poplakala, párkrát jsem se pousmála, mám prostě ráda ty dětské hlášky ;-) .. Jen bych ke konci ubrala trochu toho cukrkandlu a medíku, nebylo třeba tolik tlačit na pilu, emoce vygradovaly tak jako tak.. Reálně hodnotím 4,5* a budu se těšit, že si v budoucnu od autorky zase něco přečtu.

    E-kniha, Ikar, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Sadílková registrovaný uživatel

    Víte jak se říká: "Všechno zlé je pro něco dobré" ? Tak tahle věta sedí ta tuto knihu jako pr**el na hrnec. Už od prvních stran se mi drtilo srdce a postupem čtení se rozpadalo na menší a menší kousky a pak?💔 Autorka smetla všechen popel a zase mé srdce poskládala. ❤️‍🩹  Proto autočiny knihy tak miluju. Podobně jako u Colleen Hoover jsou její knihy emocionální jízda. Tím ale obě autorky nechci srovnávat. Každá píše úplně odlišně a taky vás zasáhne úplně jinak. ☝🏻 ••• Kdybyste o Aly Martinez chtěli něco vědět, tak napsala dvoudílné série Nejtemnější úsvit (Nejtemnější úsvit, Nejjasnější soumrak) a Regret Duet (Psáno s lítostí, Psáno s nadějí). Všechny její knihy mají na databázi knih přes 85% a na Goodreads přes 4,3.  Všechny jsem četla a všechny, včetně Z popela, mohu jen doporučit! ••• A teď k samotnému příběhu Z popela. Připravte se opravdu na emoční jízdu. Všechny postavy jsou boží. Až na pár, které vám, ale neprozradím 😁  Co na příbězích Aly miluju, je růst postav. Mění se vám před očima. Bree mi ze začátku vůbec neseděla. Byla neslaná, nemastná a až moc slušná a pedantská, ale potom doslova vykvetla. Eason byl zas neschopný podpantoflák, který měl velký sen, stát se hudebníkem a moc se mu nevedlo a táhl s sebou ke dnu celou rodinu. Ale pak? Nová múza a byl jak vyměněný chlap a velkým 'ch'. ••• Někomu se může zdát příběh až překombinovaný, ale mě to nepřišlo, zkrátka se toho v životě někdy stane tolik, že až žasneme. Romantická zápletka bude každému jasná, ale právě proto aby nebyla kniha tak předvídatelná, chápu, proč autorka vymyslela ještě ty další věci okolo. 😉 Proto, když chybí ještě sto stran do konce, si řeknete: "Cože? Vždyť tady už to mělo končit!"

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024952680

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Skvěle napsaný příběh zrady a nove lásky která začala pomalu růst z popela. Oba hrdinové Eason a Bree si prošli těžkou životní zkouškou .Během okamžiku se jim obrátil cely život vzhůru nohama přijdou o své životní partnery .Jejich přátelství přeroste ve velkou lásku ,pochopeni ale i velké odhaleny zrady a nenávisti .

    E-kniha, Ikar, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora