Vlčí hora E-kniha
Vlčí hora - Ivana Ondriová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Milující manžel Gregor Kavecký se rozhodne, že svou manželku Michaelu překvapí neobvyklým dobrodružstvím. Výlet na Vlčí horu jim má přinést vytoužený únik před hlukem a stresem velkoměsta. V srdci nedotčené krásy a drsné hory však začíná skutečný boj o život.        Vlčí hora… náhle zdivočí… Jednoho rána zmizí… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Milující manžel Gregor Kavecký se rozhodne, že svou manželku Michaelu překvapí neobvyklým dobrodružstvím. Výlet na Vlčí horu jim má přinést vytoužený únik před hlukem a stresem velkoměsta. V srdci nedotčené krásy a drsné hory však začíná skutečný boj o život.

       Vlčí hora… náhle zdivočí…

Jednoho rána zmizí Gregor beze stopy. V chalupě po něm zůstanou pouze krvavé šmouhy vedoucí kamsi do hlubokého lesa. Ublížil mu snad vlk? A proč jeho manželka nic neslyšela a neviděla?

Zamilovaná Michaela se rozhodne vzít osud do vlastních rukou a vydá se hledat manžela do nelítostných hor, sama se však ocitá na hranici mezi životem a smrtí. Fyzicky a psychicky vyčerpaná potkává dva muže, kteří jí podávají pomocnou ruku. Jsou to však opravdu lovci hledající posledního vlka, nebo číhají na něco jiného? Že by právě na jejího manžela? A co když má být jejich kořistí i ona?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Radmila registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě zaujala od samého začátku a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Je to velmi napínavý příběh.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026911456

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora