Vězeňský deník I – Belmarsh: Peklo E-kniha

Vězeňský deník I – Belmarsh: Peklo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Den pátý – pondělí 23. července 2001, 5:53„Mřížemi v mém okně pronikají sluneční paprsky, venku je určitě nádherný letní den. Už dvanáct a půl hodiny trčím uvězněn v cele o rozměrech pět krát tři kroky a pustí mě odtud až v poledne; osmnáct a půl hodiny na samotce.V cele pode mnou sedí sedmnáctiletý kluk obviněný z drobné krádeže v obchodě –… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Den pátý – pondělí 23. července 2001, 5:53
„Mřížemi v mém okně pronikají sluneční paprsky, venku je určitě nádherný letní den. Už dvanáct a půl hodiny trčím uvězněn v cele o rozměrech pět krát tři kroky a pustí mě odtud až v poledne; osmnáct a půl hodiny na samotce.
V cele pode mnou sedí sedmnáctiletý kluk obviněný z 
drobné krádeže v obchodě – jeho první přestupek a ještě nebyl ani odsouzen – a i jeho zamkli na samotce, kde nemůže s nikým promluvit. Toto je Velká Británie v jednadvacátém století, ne Turecko, ani Nigérie, ani Kosovo, ale Británie."

Ve čtvrtek 19. července 2001, po obvinění z křivého svědectví a soudu, který trval sedm týdnů, byl Jeffrey Archer odsouzen ke čtyřem rokům odnětí svobody. Z toho měl prvních dvaadvacet dní a čtrnáct hodin strávit v nechvalně známé věznici Jejího Veličenstva Belmarsh, vysoce zabezpečeném nápravném zařízení kategorie A pro muže na jihu Londýna, kam se zavírají ti nejnebezpečnější a nejnásilnější zločinci Velké Británie.

„Belmarsh: Peklo" je prvním ze tří Archerových Vězeňských deníků a nabízí detailní záznam každého dne, který autor strávil za mřížemi. Kniha je bezprostředním zobrazením vězeňského života a současně poukazuje na systém, který selhává jednotlivce i společnost jako celek.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
Londýn
Nakladatel
Saga Egmont
jazyk
čeština
Počet stran
282
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 226 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora