Tři kruhy I E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jsou to zhruba tři roky od katastrofy, která se stala na ostrově Wiahatar. Celá událost je zahalena v tajemství, ale i tak byli za viníky označeni čarodějové. Proto byli uzavřeni do ghett po celém kontinentě. Jeden z čarodějů, Xanis, zapisuje vývoj ghetta i svůj život v něm do soukromého deníku. Zamiluje se do čarodějky jménem Julie a společně se… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jsou to zhruba tři roky od katastrofy, která se stala na ostrově Wiahatar. Celá událost je zahalena v tajemství, ale i tak byli za viníky označeni čarodějové. Proto byli uzavřeni do ghett po celém kontinentě.

Jeden z čarodějů, Xanis, zapisuje vývoj ghetta i svůj život v něm do soukromého deníku. Zamiluje se do čarodějky jménem Julie a společně se jim narodí a vyrostou synové Vojtěch a Bogdan, příběh pokračuje jejich útěkem z ghetta a setkáním s čarodějem Leslawem.

Společně ještě s dalšími přáteli se rozhodnou čarodějům přinést svobodu a nastolit znovu spravedlnost ve světě.

Bratrům je tak do rukou předán osud celé magie.

Sdílet 0

Nakladatel
Viking
jazyk
čeština
Počet stran
220
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Mariana registrovaný uživatel

    Na prvotinu autora velmi dobrá knížka. Děj je zajímavý, dramatické situace napínavě vykreslené. Psáno poutavě, čtenář je trvale napjatý, jak to bude dál. Osudy některých postav jsou jen naznačeny, těším se na další díly, které osvětlí, co zatím nebylo vyřčeno.

    E-kniha, Viking, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček P Bndv registrovaný uživatel

    Dechberoucí příběh

    E-kniha, Viking, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda