Trénink pro úpravu chování E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit, a to účinnými, praktickými a především čistě pozitivními metodami. Dozvíte se i to, jak problémovému chování předcházet, jak se psem lépe… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit, a to účinnými, praktickými a především čistě pozitivními metodami.

Dozvíte se i to, jak problémovému chování předcházet, jak se psem lépe komunikovat, jak v něm budovat samostatnost a odolnost vůči stresu a jak mu dát větší volnost při nácviku problematických situací.

Výcvikovou metodu BAT (Behavioral Adjustment Training) vyvinula trenérka Grisha Stewartová přes více než 10 lety a od té doby ji s úspěchem používá. A nejen to – v průběhu let ji neustále vylepšovala a odlaďovala, což vedlo jak k lepším výsledkům, tak k novému, aktualizovanému vydání její knihy, kterou nyní přinášíme českým čtenářům.

Jednoduše a krok po kroku se dozvíte,
jak z nevychovance udělat lva salónů!

Sdílet 0

Nakladatel
Plot
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda