Tolerantní výchova E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jak nejlépe vychovávat děti? Kam to vede, když reagujeme příliš přísně, nebo nereagujeme vůbec? Kde jsou správné hranice, o kterých se často mluví? Výchova dětí je proces, společná cesta, na které se vzájemně ovlivňujeme, měníme se, zrajeme.     Autorka, klinická psycholožka a rodinná terapeutka, ale také životní optimistka, denně hovoří… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak nejlépe vychovávat děti? Kam to vede, když reagujeme příliš přísně, nebo nereagujeme vůbec? Kde jsou správné hranice, o kterých se často mluví? Výchova dětí je proces, společná cesta, na které se vzájemně ovlivňujeme, měníme se, zrajeme.
   
Autorka, klinická psycholožka a rodinná terapeutka, ale také životní optimistka, denně hovoří s dětmi o rodičích a s rodiči o dětech. Nyní přináší postřehy ze své více než třicetileté praxe. Odpovídá na časté otázky a doporučuje vhodnou výchovu s ohledem na věk, povahu a temperament dítěte. Věří v sílu výchovy a osobního příkladu.
Kniha je určena všem, kdo svým postojem, vztahem a reakcemi působí na děti, ovlivňují je, vychovávají – rodičům, prarodičům, příbuzným, ale i učitelům a dalším pedagogickým pracovníkům.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 203 Kč Nápověda