Tažení v Rusku 1941 - 1945 E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jedinečné svědectví příslušníka dobrovolnické belgické divize SS Wallonie o bojích na východní frontě.Autor, jeden z nejmaldších meziválečných politiků, bojoval v letech 1941-1945 v Sovětském svazu, nejprve jako prostý vojín - válku ukončil v hodnosti plukovníka. Jeho líčení oddysey belgických dobrovolníků je otřesné, nicméně čte se jedním dechem.

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jedinečné svědectví příslušníka dobrovolnické belgické divize SS Wallonie o bojích na východní frontě.
Autor, jeden z nejmaldších meziválečných politiků, bojoval v letech 1941-1945 v Sovětském svazu, nejprve jako prostý vojín - válku ukončil v hodnosti plukovníka. Jeho líčení oddysey belgických dobrovolníků je otřesné, nicméně čte se jedním dechem.

Sdílet 0

Nakladatel
Elka Press
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.1996

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Michal registrovaný uživatel

    Neskutečně dobře popsaná východní fronta jedním z velikánů a hrdinů Třetí říše. Když historii píší vítězové jsem rád že se dochovaly knihy jako tato. Báječně popsané hrdinství a odvaha dobrovolníků. Jedna z nej knih.

    Kniha, Elka Press, 2019, 9788090169456

  • 1 z 5 hvězdiček Roman Dejmek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle jsem dočetl s největším sebezapřením... Belgický kolaborant, zahleděný do sebe, který ještě dlouho po válce zbožňoval Hitlera. Strašně pateticky napsáno, stále se opakující fráze o krásných, čistých chlapcích se silou tesařů (to je autorův popis vojáků SS...), kteří bojují s naprostými barbary o krásnou budoucnost Evropy... Nikde ani slovo o tom, jak jejich slavná 28. dobrovolnická divize tankových granátníků SS „Wallonien“ chovala na východní frontě. Četl jsem mnoho vzpomínek účastníků války z obou stran, ale něco takhle tendenčního a tupě fanatického ještě ne. Ne nadarmo se říká, že poturčenec je hoší než Turek...

    E-kniha, Elka Press, 1996,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda