Svět podle Norma: Může potřebovat restart E-kniha

Svět podle Norma: Může potřebovat restart E-kniha

Součástí série: Svět podle Norma 6. díl z 7

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Proč jenom musel Norm usnout rovnou na hodině dějepisu? A když už za to dostal jako trest domácí cvičení, proč ho neudělal? A když už ho neudělal, proč místo toho nešel jezdit na kole? Samé záhady, ale aspoň na tu poslední je jasná odpověď: Norm nemůže jít jezdit na kole. Proč? Protože mu to kolo UKRADLI, proto! Katastrofa, říkáte? Jenže ono to… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Proč jenom musel Norm usnout rovnou na hodině dějepisu? A když už za to dostal jako trest domácí cvičení, proč ho neudělal? A když už ho neudělal, proč místo toho nešel jezdit na kole?

Samé záhady, ale aspoň na tu poslední je jasná odpověď: Norm nemůže jít jezdit na kole. Proč? Protože mu to kolo UKRADLI, proto!

Katastrofa, říkáte? Jenže ono to je ještě horší. Celé se to totiž zamotalo tak, že kvůli té krádeži kola musel Norm slíbit, že půjde hrát fotbal… ačkoli tu poblbanou hru to-tál-ně nesnáší, krucitrdlo!

SVĚT PODLE NORMA je prudce srandovní knižní série o klukovi, proti kterému se patrně spikl celý svět. Určitě se zalíbí všem, kdo mají rádi „malého poseroutku“ od Jeffa Kinneyho.

Kniha je určena pro děti a mládež od jedenácti let, které jistě zaujmou i černobílé obrázky perfektně ztvárňující řadu humorných situací.

Jonathan Meres je anglický herec a autor knížek pro děti, kterému jeho série vtipných a trefných příběhů o Normovi získala spoustu ocenění a chvály a hlavně hodně čtenářů. V češtině již vyšlo předchozích pět dílů: Může obsahovat ořechy, Může způsobit podráždění, Může vyvolat plynatost, Může vyžadovat baterie a Může být nakažlivé.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
199
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora