Svatba v Paříži E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Na střední škole si Rachel bez Matthewa nedokázala svůj život představit. Jenže pak jí onemocněla matka a Rachel se vzdala plánů na další studium a život se svou láskou a zůstala na rodinné farmě, aby se o matku postarala. Když od Matthewa po spoustě let dostane pozvánku na svatbu, má z toho smíšené pocity – dojímá… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na střední škole si Rachel bez Matthewa nedokázala svůj život představit.


Jenže pak jí onemocněla matka a Rachel se vzdala plánů na další studium a život se svou láskou a zůstala na rodinné farmě, aby se o matku postarala. Když od Matthewa po spoustě let dostane pozvánku na svatbu, má z toho smíšené pocity – dojímá ji, že si na ni vzpomněl, ale zároveň ví, že setkat se s ním v jeho svatební den bude to nejtěžší, čeho se kdy odvážila. 

Jenže přátelé a rodiče ji přemlouvají, aby pozvání přijala. Je to přece jen výlet do Paříže, a všechno je zadarmo! Ten jeden den to určitě nějak vydrží – a po zbytek času si bude užívat všech lákadel kouzelného města.


A tak se Rachel vydává do Města světel. Paříž ji podle očekávání skutečně okouzlí, a to nejen opulentností hotelu a svou atmosférou, ale i prostřednictvím pohledného fotografa. A dříve, než její dobrodružství skončí, bude Rachel stát ještě před jednou volbou. Tentokrát ale nepůjde jen o její vlastní štěstí.

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Marie Bártová registrovaný uživatel

    Krásné čtení,miluji romantické knihy.

    Kniha, Mladá fronta, 2019, 9788020451569

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka Macková registrovaný uživatel

    Oddechové čtění. Krásné toulky Paříži :-)

    Kniha, Mladá fronta, 2019, 9788020451569

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda