Srdeční arytmie praktické poznámky k interpretaci a léčbě E-kniha

Srdeční arytmie praktické poznámky k interpretaci a léčbě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

První vydání této úspěšné publikace vyšlo v roce 1981. Tato kniha je překlad již 8. vydání, které bylo přeloženo do pěti jazyků a které vyšlo v nakladatelství WILEY-BLACKWELL. Kniha podává přehledný, stručný, aktuální a praktický návod ke stanovení diagnózy, sledování a léčbě hlavních typů srdečních arytmií s vysvětlením podstaty problému zejména… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

První vydání této úspěšné publikace vyšlo v roce 1981. Tato kniha je překlad již 8. vydání, které bylo přeloženo do pěti jazyků a které vyšlo v nakladatelství WILEY-BLACKWELL. Kniha podává přehledný, stručný, aktuální a praktický návod ke stanovení diagnózy, sledování a léčbě hlavních typů srdečních arytmií s vysvětlením podstaty problému zejména z pohledu praxe.
Publikace je sepsána se zaměřením zejména na mladé lékaře v nemocnicích, po kterých je požadována právě okamžitá diagnostika a správný léčebný postup. Knihu ocení ale ze stejných důvodů i studenti medicíny ve vyšších ročnících, sestry na koronárních jednotkách a jednotkách intenzivní péče, ale i „techničtí“ pracovníci, kteří se na diagnostice a léčbě podílejí. Knihu přijmou i fyziologové a samozřejmě si ji s potěšením přečtou a zařadí do svých knihoven i renomovaní kardiologové intenzivisté a internisté.
Dvacet pět kapitol s jednotlivými tématy arytmií je bohatě obrazově dokumentováno – kniha obsahuje na 280 EKG křivek a schémat. Publikace je v kapitole 26 doplněna 130 EKG křivkami testu, na kterých si čtenář může ověřit svoje znalosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 849 Kč Nápověda