Srdce z ledu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V době, kdy většina lidí vyspává kocovinu ze silvestrovských oslav, dva mladí studenti ohlásí nález ledové princezny. Ačkoli spojovatelka pokládá jejich telefonát za nevkusný novoroční žert, svědomitý kapitán René Kašmír z jindřichohradecké kriminálky okamžitě vyráží na místo činu. Mrtvá skutečně připomíná ledovou princeznu, ale to je jediné… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V době, kdy většina lidí vyspává kocovinu ze silvestrovských oslav, dva mladí studenti ohlásí nález ledové princezny. Ačkoli spojovatelka pokládá jejich telefonát za nevkusný novoroční žert, svědomitý kapitán René Kašmír z jindřichohradecké kriminálky okamžitě vyráží na místo činu. Mrtvá skutečně připomíná ledovou princeznu, ale to je jediné vodítko, které mají. Není jasné, kdo žena je, co je příčinou smrti, jak se dostala na ostrůvek uprostřed zamrzlého rybníka a proč je nahá. Kapitán Kašmír má nelehký úkol najít vraha dřív, než město propadne panice. A sehrát se s novou kolegyní Magdou Liškovou, jež má naprosto odlišnou povahu, a navíc se hned první den nástupu do nové práce opozdila.

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šimečková registrovaný uživatel

    Pro mě skvělá detektivka a nová autorka (e musím poznamenat, že ne všechny její předchozí knihy dosahují této úrovně). Tip na tuto knihu jsem dostala v novinové recenzi. Jako Jihočeška si jí nemohu nechat ujít a byla jsem mile překvapena nejen mazaným dějem a postupným odhalováním pachatele (autorka čtenáře perfektně napínala), ale také hezkou češtinou a příjemně tekoucím příběhem, který by se mohl jmenovat i Vraždy na Jindřichohradecku. Je to nejen o vyšetřování, ale také o vztazích. Jedinou nesympatickou postavou byla komisařka.

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292885

  • 5 z 5 hvězdiček Stela registrovaný uživatel

    Skvělá česká detektivka. Sympatický tým kriminalistů. Zajímavý děj a zápletka. Skutečně přečteno "na jeden zátah". Navíc má kniha velmi hezkou obálku.

    E-kniha, Kalibr, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Pexová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá. Zatím jsem od autorky četla dvě knihy a paráda! Svižný děj a krásně se čte.

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292885

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Popelka registrovaný uživatel

    Kniha je poutavá a napínavá od samého začátku. Autorka má dar ve svých příbězích mile a napínavě překvapit. Líbí se mi detaily ohledně JH.

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292885

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Ludvíková registrovaný uživatel

    Skvělá knížka doporučuji. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Napínavá až do konce.

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292885

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora