Případ Caisová: Zločin z Měsíce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V době, kdy lunární města vzkvétají a bohatnou a kdy ze Země přicházejí opakované snahy vrátit nezávislý Měsíc zpět pod její nadvládu, vstupuje na scénu nezkušený, ale ambiciózní policista, vyšetřující smrt jedné z prvních kolonistek. Pátrání mladého podporučíka postupně odhaluje rozsáhlé spiknutí, jehož kořeny vycházejí z jeho blízkého okolí… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V době, kdy lunární města vzkvétají a bohatnou a kdy ze Země přicházejí opakované snahy vrátit nezávislý Měsíc zpět pod její nadvládu, vstupuje na scénu nezkušený, ale ambiciózní policista, vyšetřující smrt jedné z prvních kolonistek. Pátrání mladého podporučíka postupně odhaluje rozsáhlé spiknutí, jehož kořeny vycházejí z jeho blízkého okolí.
Kdosi testuje nebezpečnou sloučeninu na nevinných obětech, a i přes veškerou snahu vyšetřovateli zpočátku uniká proč. Až náhoda mu dopomůže rozklíčovat tajemný spletenec a odhalit, že látka mění fyziognomii postižených. Tyto vedlejší účinky jsou prokletím a zároveň silným lákadlem pro mocné tohoto světa. Existuje snad účinnější vábidlo, než člověk využitelný jako zbraň?!
Řízením osudu je drogou nadopována i policistova partnerka, a tak začíná hon napříč sluneční soustavou za její záchranu… ostatně, i za záchranu lidstva a jeho zdravého rozumu.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
218
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 121 Kč Nápověda