Praktické postupy v anestezii E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha je určena především anesteziologům v přípravě k získání specializované způsobilosti v oboru, sloužit má ale i anesteziologům se specializací. K základnímu přehledu o anesteziologických postupech by měla pomoci také lékařům operačních oborů (obecná a břišní chirurgie, traumatologie, ortopedie, kardiochirurgie a cévní… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha je určena především anesteziologům v přípravě k získání specializované způsobilosti v oboru, sloužit má ale i anesteziologům se specializací. K základnímu přehledu o anesteziologických postupech by měla pomoci také lékařům operačních oborů (obecná a břišní chirurgie, traumatologie, ortopedie, kardiochirurgie a cévní chirurgie, gynekologie a porodnictví, urologie, oční, stomatochirurgie a neurochirurgie) se všemi úrovněmi vzdělání.
Kniha je ale užitečná i lékařům provádějícím předoperační vyšetření, tedy zejména internistům, popřípadě praktickým lékařům.
Obsahem knihy jsou stručné a přehledné anesteziologické postupy u základních chirurgických výkonů a praktické postupy pro vybrané situace z anesteziologické praxe. V souladu s vývojem poznání provázeným změnami v praxi jsou kapitoly tohoto vydání částečně přepracované, některé obsahují i podstatné změny. Naleznete zde také kapitoly zcela nové, nahrazující ty, které autoři již nepovažovali za aktuální.
Didaktická a praktická forma publikace nabízí celkem 67 odborných postupů. Postupy v publikaci uvedené jsou doporučeny na 1. LF UK jako odborné standardy.
Publikaci recenzovali: prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., MBA, a MUDr. Jan Šturma, CSc.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 293 Kč Nápověda