Poslední dny Jana Palacha E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Netradiční formou představené poslední dny Jana Palacha umožní čtenáři nahlédnout pod slupku událostí, jež započaly 16. 1. 1969 ve chvíli, kdy se pod pražským Národním muzeem rozhořela živá pochodeň odporu proti okupaci a vládnoucímu režimu. Klíčovou částí knihy je doslovný přepis rozhovoru autorky s umírajícím Janem Palachem, při kterém… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Netradiční formou představené poslední dny Jana Palacha umožní čtenáři nahlédnout pod slupku událostí, jež započaly 16. 1. 1969 ve chvíli, kdy se pod pražským Národním muzeem rozhořela živá pochodeň odporu proti okupaci a vládnoucímu režimu.

Klíčovou částí knihy je doslovný přepis rozhovoru autorky s umírajícím Janem Palachem, při kterém vyšla najevo nejen racionální podstata jeho činu, ale též síla mimořádného ducha Jana Palacha. Zaznamenaný rozhovor je nezpochybnitelným dokladem skutečné motivace jeho činu, jeho duševního zdraví a důkaznou zprávou o jeho výjimečné osobnosti.

Zajímavý je také osud pásku s rozhovorem Jana Palacha, jehož klopotné cesty jsou popsány v poslední části knihy.

 

 

MUDr. Zdenka Kmuníčková

Narodila se v Brně (1933). Vystudovala FVLKU v Praze a zvolila si obor psychiatrie. Pracovala dva roky v Psychiatrické léčebně v Kosmonosích, v letech 1968–1991 pracovala na Psychiatrické klinice v Praze. Od r. 1993 má soukromou poradnu pro duševní obtíže. Po roce 1989 vystudovala u prof. Stanislava Grofa metodu Holotropního dýchání. Se svou pracovní skupinou organizuje intenzivní víkendy, kde tuto metodu aplikuje na skupinách zájemců.

Sdílet 0

Nakladatel
Epocha
jazyk
čeština
Počet stran
99
datum vydání
1.01.2009

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda