Pekelný plán E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mladý hrabě Nikolas Renard má namířeno opravdu vysoko, ale ve svých plánech se přepočítá. A jeho hlavním společníkem se pak na dlouhé měsíce stane Bible. Nikolas je rozhodnutý dokázat, že to, co je v ní napsané, má s pravdou pramálo společného. A ví, že na tom, jestli dokáže obhájit své přesvědčení, stojí jeho budoucnost. Pekelný plán je kniha o… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mladý hrabě Nikolas Renard má namířeno opravdu vysoko, ale ve svých plánech se přepočítá. A jeho hlavním společníkem se pak na dlouhé měsíce stane Bible. Nikolas je rozhodnutý dokázat, že to, co je v ní napsané, má s pravdou pramálo společného. A ví, že na tom, jestli dokáže obhájit své přesvědčení, stojí jeho budoucnost.

Pekelný plán je kniha o pokání a nepravděpodobném přátelství. Hlavní myšlenkou celého příběhu je zločin a trest, a to nejen ten pozemský. Je opravdu možné, aby existovalo něco takového jako věčné peklo? Mohou lidé navždy bojovat proti Boží lásce? Nikolas čelí nejen těmto otázkám, ale i své minulosti a trestu, který ho čeká za jeho šílený plán.

Přestože kniha odráží menšinový pohled na peklo, vykresluje zároveň to, jak rozdílné teologické názory dokáží křesťany znepřátelit. Je vůbec možné, aby k sobě David a jeho dávný kamarád Jean ještě někdy nalezli cestu, když si teď myslí o tom, jak je to se spasením, každý úplně něco jiného? Je i jiná možnost, než se rozejít ve zlém nebo je ještě něco, co by si mohli dát?

Příběh volně navazuje na knihu „Cesta domů“, ve které je David o sedmnáct let mladší a teprve začíná hledat Boha a sám čelí hrozným chybám, které udělal. Odehrává se na fiktivním ostrově poblíž Francie roku 1672.

„Apokatastasis“ znamená obnovení a kniha je zamyšlením nad učením o obnovení všech věcí a o smíření.

Sdílet 0

série
Apokatastasis 2. díl z 3
Další ze série
1. Cesta domů
2. Pekelný plán
3. Svobodná zvůle
kategorie
E-knihy » Beletrie » Česká a slovenská beletrie
E-knihy » Naučná literatura
Nakladatel
Josef Chaloupka - Do čtečky
jazyk
čeština
Počet stran
59
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček hana cenková registrovaný uživatel

    velice čtivý příběh s odhalením pravdy o "věčném mučení bezbožníků v pekle"

    E-kniha, Josef Chaloupka - Do čtečky, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda
Další knihy autora