Palm Beach Finland E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Mistrovské dílo černého finského humoru, ve kterém se potkává Fargo s Pobřežní hlídkou. Detektiv helsinské policie Jan Nyman je inkognito vyslán do nového plážového rezortu, aby vyšetřil podezřelou vraždu. Ve skutečnosti jde o ospalé maloměsto, v němž místní podnikatel zřídil přímořské letovisko, které si podle něj nezadá s Karibikem či Thajskem.… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mistrovské dílo černého finského humoru, ve kterém se potkává Fargo s Pobřežní hlídkou.

Detektiv helsinské policie Jan Nyman je inkognito vyslán do nového plážového rezortu, aby vyšetřil podezřelou vraždu. Ve skutečnosti jde o ospalé maloměsto, v němž místní podnikatel zřídil přímořské letovisko, které si podle něj nezadá s Karibikem či Thajskem. Hlavní výhodou je, že se tam tak hrozně nezpotíte.

Olivia Koskiová se po neúspěšných vztahových peripetiích rozhodne vrátit do rodinné vily na pobřeží, usadit se zde a dům zrekonstruovat. Trochu jí do toho ale hodí vidle mrtvola, která se nečekaně zjeví v její kuchyni. Je to náhoda, nebo po ní někdo jde? Vila a přilehlý pozemek sousedí s nově vybudovaným rezortem Palm Beach Finland, a je proto trnem v oku jeho majitele Jormy Leiva – ten by totiž velmi rád své veledílo rozšířil a na pobřeží u vily vybudoval marínu.

Nyman postupně rozplétá síť bizarních událostí a všelijakých vztahů a pozvolna, ale jistě spěje k odhalení vraha. Ovšem co když to celé někdo narafičil?

Antti Tuomainen napsal zábavnou grotesku o tom, jak je na finské pláži zima na koupání. Varování: po přečtení hrozí nečekaná touha pořídit si nafukovacího růžového plameňáka a vyrazit k vodě!

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Irena Tesařová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi líbila moc. Mám všechny knihy tohoto autora, vydané v českém jazyce. Všechny knihy autora mají zajímavý příběh, jsou úžasně napsané, strhující i napínavé. Tato knížka je opět nápadem zajímavá, ale o fous se liší tím, že není tak akční, ale spíš založená na humoru, nadsázce, lehké ironii....a i zločin, co se stane (jen jakoby náhodou) není nijak agresivní. Ale já se fakt bavila a upřímně smála. Některé výroky jsem si i zapsala do svého Deníku, který si píši...Knihu jednoznačně doporučuji....je to prima čtení na dovolenou !!!

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076621572

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora