Otoneurologie a tinitologie

Autor Aleš Hahn

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace je určena zejména otorinolaryngologům, neurologům, praktickým lékařům, ale i studentům lékařských fakult – charakter je pre- i postgraduální. Kniha navazuje na úspěšnou a zcela vyprodanou publikaci autora z roku 2004. Byla dopracována podle posledních poznatků v oboru, doplněny jsou nově některé progresivní vyšetřovací metody (např.… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace je určena zejména otorinolaryngologům, neurologům, praktickým lékařům, ale i studentům lékařských fakult – charakter je pre- i postgraduální.
Kniha navazuje na úspěšnou a zcela vyprodanou publikaci autora z roku 2004. Byla dopracována podle posledních poznatků v oboru, doplněny jsou nově některé progresivní vyšetřovací metody (např. počítačová posturografie TETRAX), byla zařazena kapitola tinitologie, jsou uvedeny i vybrané didaktické kazuistiky.
Bohatě obrazově dokumentovaná publikace (téměř 80 obrázků a schémat, mnohá v barvě) je strukturována do tří částí – první tvoří vyšetřovací metody, anatomické poznámky a zásadní rozdělení problematiky, druhá část je věnována jednotlivým onemocněním, třetí problematice tinitu.
Klíčová slova:vertigo, hypacusis, tinitus.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda
Další knihy autora