Noční labuť E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Narodit se s vlohami k černé magii není nic příjemného. Být zavražděn v sedmnácti ještě méně. Nix se stalo obojí, a přesto žije. Jak to? Řekněme si na rovinu, že s tou holkou není něco v pořádku. Nix je podivný kříženec nekromanta a licha, nezodpovědný spratek a cynická holka, s níž… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Narodit se s vlohami k černé magii není nic příjemného. Být zavražděn v sedmnácti ještě méně. Nix se stalo obojí, a přesto žije. Jak to? Řekněme si na rovinu, že s tou holkou není něco v pořádku.

Nix je podivný kříženec nekromanta a licha, nezodpovědný spratek a cynická holka, s níž se osud nemazlil. Společnost jí většinu času dělá nabušený minotaur, se kterým byste se nechtěli pustit do křížku. Jenže ve světě dvou magických frakcí je Nix štvancem, který si musí vydobýt místo na slunci a překonat nejen své nepřátele, ale především sama sebe.

Povídkový román z Accadu – temného magického světa spisovatelky Zuzany Hartmanové.

Sdílet 0

série
Noční labuť 1. díl z 2
Další ze série
1. Noční labuť
2. Perutě noci
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Gorgona
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Leny registrovaný uživatel

    Super čtení, co má spád. Trochu jsem se bála formátu, protože mám raději dlouhé příběhy než povídky a byla jsem příjemně překvapena. Každá povídka je tu sice sama za sebe, ale o to lákavěji pak působí nenápadné narážky a propojení, která vše spojují do celku a dodávají knize ještě zábavnější a ještě napínavější dimenzi.

    Kniha, Gorgona, 2017, 9788088029281

  • 5 z 5 hvězdiček Charliev registrovaný uživatel

    Kniha byla pro mě velkým překvapením. Jedná se o autorčinu prvotinu a určitě se není za co stydět. Občas mi sice přišlo, že některé věci by tam mohly být trochu více dotáhnuté do konce, ale pevně věřím, že s další knihou to bude ještě lepší. Hlavní hrdinku jsem si rychle oblíbila, i když někdy byla dle mého názoru naivnější než by se u ní dalo očekávat. Ale co už, nikdo nejsme bez chyby. Každopádně děj rychle utíkal a já jsem si ho užila :)

    Kniha, Gorgona, 2017, 9788088029281

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza C. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle byla velká paráda :) styl vyprávění mi sednul, příběh rozdělený do samostatných a zároveň propojených povídek byl skvělý a mně teď nezbývá nic jiného, než někde splašit druhý díl :) P.S. Díky Míše Merglové a Petrovi Brožovskému za vydání sborníku Krev, monstra a cukroví, díky němuž jsem autorku objevila.

    Kniha, Gorgona, 2017, 9788088029281

  • 5 z 5 hvězdiček Josef registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nějak mi z popisku uniklo, že je to vlastně série povídek. Až když jsem se podivil, jak jsou jednotlivé "kapitoly" dlouhé, došlo mi jak se věci mají. Povídky mívají omezený záběr na jednu událost, myšlenku či koncept, tedy jsem se obával, že knize bude chybět klasické budování a vrstvení příběhu, hloubka postav a světa. A jak jsem se mýlil! Ze začátku hlavní hrdinka i děj vypadají tak nějak ok, neurazí nenadchne. Jenže každý další příběh přidává další vrstvy, nové informace. Netrvalo dlouho a přirostla mi k srdci, což se ani u jinak vysoce kvalitních fantasy děl nestává často. Je až překvapivé, jaké drobnosti jsou někdy mezi řádky opuštěné tak šikovně, že si jich rozhodně všimnu a později hrají významnou roli. Svět působí živě. Magický systém je rozpracovaný tak, že mam pocit že mu rozumím a vím, co od něj čekat. Celé je to tak působivé, že zmiňovat těch pár chybiček, které jsem v knize zahlédl, se zdá zcela nepatřičné. Jakože wow

    Kniha, Gorgona, 2017, 9788088029281

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Špásová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě to bylo boží! S hlavní postavou jsme si skvěle sedli a jednotlivé příběhy byli také velmi zajímavé. Jediné, co mi vadilo byli trochu neucelené flashbacky do její minulosti, které by na sebe mohli trochu lépe navazovat.

    Kniha, Gorgona, 2017, 9788088029281

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 159 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora