Nebuďte kořistí a začněte bohatnout

Autor Jan Paroubek

E-kniha

Nebuďte kořistí a začněte bohatnout E-kniha

Autor Jan Paroubek

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Počínaje dnem vydání knihy Nebuďte kořistí a začněte bohatnout už neplatí, že je literatura o financích nudná a složitá. S touto knihou se budete těšit na každou další kapitolu. Vše je srozumitelně a jednoduše popsané, takže se nemusíte bát, že něčemu nebudete rozumět a to ani v případě, že jste se doposud o finanční vzdělaní… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Počínaje dnem vydání knihy Nebuďte kořistí a začněte bohatnout už neplatí, že je literatura o financích nudná a složitá. S touto knihou se budete těšit na každou další kapitolu.

Vše je srozumitelně a jednoduše popsané, takže se nemusíte bát, že něčemu nebudete rozumět a to ani v případě, že jste se doposud o finanční vzdělaní nezajímali.

Přečtením této knihy se nenaučíte jen nějakou teorii, o které se budete nanejvýš moci bavit s přáteli, ale osvojíte si fungující a ověřené finanční postupy, které můžete začít využívat v praxi pro zlepšení vlastního finančního zázemí.

Ale hlavně bych vám rád předal to nejdůležitější ze všeho v celém finančním vzdělání. Po přečtení všech kapitol se vám změní pohled na peníze a najednou zjistíte, jak je to vlastně všechno snadné. Jak dokážete správně řešit i situace, o kterých se v knize ani nezmiňuji.

S knihou Nebuďte kořistí a začněte bohatnout se přesvědčíte, že finanční vzdělání není jen pro odborníky, ale že je pro každého.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy hned
jazyk
čeština
Počet stran
76
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda