Modely řízení finanční výkonnosti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace se zabývá novými přístupy k hodnocení finanční výkonnosti podniků na globálním trhu, kterým zejména majitelé a manažeři malých a středních firem nepřipisují dostatečný význam. Jedná se o moderní finanční modely, které zohledňují ekonomický zisk, tržní hodnotu a tržní kritéria, na rozdíl od standardních finančních modelů, které jsou… Přejít na celý popis

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace se zabývá novými přístupy k hodnocení finanční výkonnosti podniků na globálním trhu, kterým zejména majitelé a manažeři malých a středních firem nepřipisují dostatečný význam. Jedná se o moderní finanční modely, které zohledňují ekonomický zisk, tržní hodnotu a tržní kritéria, na rozdíl od standardních finančních modelů, které jsou založené na bázi účetního zisku. Analytická část knihy je věnována empirické sektorové analýze a porovnání finanční výkonnosti vybraných odvětví potravinářského průmyslu v SR a ČR.
 
Výsledkem jsou dva praktické lineární vícenásobné regresní modely finančního řízení pro malé a střední podniky, a to na bázi EAT jako standardního modelu řízení na bázi účetního zisku, a dále na bázi EVA, který reprezentuje moderní model řízení, který v sobě zahrnuje ukazatele s nejvýznamnějším vlivem na výkonnost MSP.
 
Zkušené autorky řeší aktuální téma z reálné praxe, analyzují problematiku z pohledu moderního finančního manažera v malém a středním podniku a využívají teoretické poznatky finančního řízení s propojením na aplikaci v manažerské praxi, které uplatňují v praktických finančních modelech sloužících ke zvyšování finanční výkonnosti MSP na globálním trhu.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda