Kauza Odkolek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha „Kauza Odkolek“ je především o tom, jak pracují novináři, když se místo skutečných kauz stane jejich cílem „výroba“ mediální diskreditace konkrétních osob. Lucie Odkolek je přímým potomkem roudnické větve Odkolků, ze které pocházel i slavný český mlynář František Serafín Odkolek. V roce 2019 založila nadační fond Odkolek, který se měl… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha „Kauza Odkolek“ je především o tom, jak pracují novináři, když se místo skutečných kauz stane jejich cílem „výroba“ mediální diskreditace konkrétních osob.

Lucie Odkolek je přímým potomkem roudnické větve Odkolků, ze které pocházel i slavný český mlynář František Serafín Odkolek. V roce 2019 založila nadační fond Odkolek, který se měl zabývat především mapováním historie jejích (s Františkem S. Odkolkem společných) předků. Události kolem ní ale nabraly zcela jiný a nečekaný směr, když začala poukazovat na skutečnost, že tzv. pekárny „Odkolek, zal. roku 1850“ nemají s tímto českým podnikatelem nic společného. Smyšleným příběhem o „šlechtičně z bulváru“, který statisícům důvěřivých diváků předložila redakce pořadu Reportéři ČT, jí byla ze dne na den nenávratně zničena pověst. Musí čelit neustálým urážkám těch, kteří uvěřili bizarnímu příběhu, který vznikl v redakci České televize.
Lucie Odkolek se zamýšlí nad okolnostmi a možnými důvody, které vedly k této mediální diskreditaci a předkládá pečlivě odzdrojovaná fakta, která ukazují, jak je nemožné dovolat se práva v případě, kdy se jedná o „pověst České televize“.

Sdílet 0

Nakladatel
Začněte žít
jazyk
čeština
Počet stran
189
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Je to smutné, ale zajímavé čtení o tom, kam se dostala naše žurnalistika.

    E-kniha, Začněte žít, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda