Kameny v praxi E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Judy Hallová na stránkách této knihy nabízí souhrn svých znalostí, což z publikace činí ideálního průvodce pro práci s krystaly, která je díky přístupnému a srozumitelnému výkladu vhodná i pro úplného začátečníka. Čtenáři se v této knize dozvědí komplexní informace o blahodárném působení energie krystalů na lidské zdraví i na celkovou kvalitu… Přejít na celý popis

  • 268 Kč s DPH Dostupné u dodavatele

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Judy Hallová na stránkách této knihy nabízí souhrn svých znalostí, což z publikace činí ideálního průvodce pro práci s krystaly, která je díky přístupnému a srozumitelnému výkladu vhodná i pro úplného začátečníka.

Čtenáři se v této knize dozvědí komplexní informace o blahodárném působení energie krystalů na lidské zdraví i na celkovou kvalitu lidského života. Judy Hallová vysvětluje způsobem pochopitelným i pro začátečníky, jak s krystaly nejlépe pracovat, jak si vybrat vhodný krystal pro individuální použití, jak ho před zahájením práce očistit, jak kámen nabít energií a jak ho naladit.

Kniha KAMENY V PRAXI je sice stručným, ale zároveň úplným souhrnem informací o práci s krystaly od přední odbornice na energii ukrytou v kamenech, která o hloubce svých znalostí již v minulosti přesvědčila čtenáře předchozích úspěšných knižních titulů.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Olga registrovaný uživatel

    Knížka je dobrou příručkou pro práci s krystaly. Dozvíte se v ní úplné začátky, jak s krystaly pracovat. Již jsem vyzkoušela některá cvičení s krystaly a fungovalo to :-). Jsem s knihou spokojená.

    Kniha, Grada, 2019, 9788076250901

  • 5 z 5 hvězdiček Blakey registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    moc mi to pomohlo, je to rozsáhlé, ale velmi stručné a jednoduché k pochopení.

    Kniha, Grada, 2019, 9788076250901

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora