Java 9 - JShell E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Edice pro netrpělivé je určena pro čtenáře, kteří znají základní vlastnosti platformy a jazyka Java a chtějí se (nejlépe v předstihu) dozvědět o klíčových novinkách, které přináší poslední verze.  Kniha seznamuje čtenáře s nástrojem, který byl ve verzi 9 nově zařazen do základní sestavy nástrojů jazyka a platformy Java. Nástroj JShell je… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Edice pro netrpělivé je určena pro čtenáře, kteří znají základní vlastnosti platformy a jazyka Java a chtějí se (nejlépe v předstihu) dozvědět o klíčových novinkách, které přináší poslední verze. 

Kniha seznamuje čtenáře s nástrojem, který byl ve verzi 9 nově zařazen do základní sestavy nástrojů jazyka a platformy Java. Nástroj JShell je zaměřen na dvě skupiny uživatelů:

      Na programátory, kteří si potřebují rychle a jednoduše vyzkoušet nějaký nový nápad.

      Na učitele, kteří chtějí jednoduše demonstrovat studentům přednášenou látku a vlastnosti probírané programové konstrukce.

Obě tyto skupiny dlouho požadovaly nástroj, který jim umožnil obejít standardní cestu spočívající v nutnosti spustit vývojový nástroj, vytvořit hlavní metodu testovací aplikace, definovat potřebný kód, přeložit jej, spustit a pak opakovaně vždy upravit, přeložit a spustit. Takovéto nástroje sice existovaly, ale doposud nebyly součástí standardní instalace.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
156
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora