Hardcore historie

Autor Dan Carlin

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zapomeňte na ospalé hodiny dějepisu a nekonečné seznamy jmen a dat. Zkoumat dějiny s Danem Carlinem je jako vydat se na cizí planetu, kterou také obývají lidé. Biologicky stejní, ale kulturně odlišní. Co všechno se můžeme z trosek vyspělých civilizací dozvědět sami o sobě?Naše planeta už zažila mnoho slavných impérií pyšnících se velkoměsty,… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zapomeňte na ospalé hodiny dějepisu a nekonečné seznamy jmen a dat. Zkoumat dějiny s Danem Carlinem je jako vydat se na cizí planetu, kterou také obývají lidé. Biologicky stejní, ale kulturně odlišní. Co všechno se můžeme z trosek vyspělých civilizací dozvědět sami o sobě?

Naše planeta už zažila mnoho slavných impérií pyšnících se velkoměsty, vyspělou kulturou i neporazitelností. A taky jejich strmé pády a zapomnění. Čeká nás něco podobného? Ustojíme budoucí globální konflikty, přírodní katastrofy a epidemie?

Dan Carlin barvitě vypráví dávno minulé příběhy a ukazuje nám, že se snadno mohou stát scénáři naší budoucnosti. Milovníci dějin díky němu nahlédnou na historii z nové perspektivy a ostatní v sobě objeví netušenou fascinaci minulostí lidstva.

Sdílet 0

Nakladatel
Jan Melvil publishing
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda