Finanční účetnictví a výkaznictví podle mezinárodních standardů IFRS E-kniha

Finanční účetnictví a výkaznictví podle mezinárodních standardů IFRS E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Aplikace Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) v praxi není snadnou záležitostí zejména vzhledem k významným odlišnostem mezi tímto systémem a českými účetními předpisy. Cílem této publikace je pomoci nejširší odborné veřejnosti porozumět logice IFRS a usnadnit výkladem i praktickými příklady obtížné studium a následnou aplikaci IFRS… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Aplikace Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) v praxi není snadnou záležitostí zejména vzhledem k významným odlišnostem mezi tímto systémem a českými účetními předpisy. Cílem této publikace je pomoci nejširší odborné veřejnosti porozumět logice IFRS a usnadnit výkladem i praktickými příklady obtížné studium a následnou aplikaci IFRS v praxi. Zahrnuje změny platné od 1. 1. 2013.

Výklad je zaměřen zejména na porozumění účetní závěrce sestavené podle IFRS, které umožní plné využití informací v ní obsažených, ale i odhalení rizik spojených s vypovídací schopností uzávěrky. Publikace se především zabývá problematikou účetnictví a vykazování podnikatelských subjektů, nikoliv bank a ostatních ? nančních institucí. Zároveň je koncipovaná průřezově tak, aby umožnila systematické seznámení čtenáře s danou oblastí a vzájemnými vazbami a souvislostmi jednotlivých standardů.

doc. Ing. Dana Dvořáková, Ph.D. je docentkou na Katedře ?nančního účetnictví a auditingu Vysoké školy ekonomické v Praze. Jako absolventka oboru ekonomické informace a kontrola VŠE v Praze obhájila disertační práci v oboru ?nance a účetnictví. Od roku 2004 je členkou Evropské asociace účetních (EAA) a v tomtéž roce získala i certi?kát školitele Mezinárodních účetních standardů (IFRS). Je autorkou mnoha vysokoškolských učebních textů a příspěvků v odborných časopisech. Zabývá se přednáškovou činností, zejména v rámci postgraduálních kurzů.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 569 Kč Nápověda