Emoční rovnice

Autor Aleš Kalina

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Aleš Kalina je předním českým koučem, lektorem a řečníkem v oblasti osobního růstu. Jeho přednášky ročně navštěvují tisíce lidí, jeho stránka na Facebooku dosáhla v roce 2014 celkem 45 000 fanoušků a na jeho webové stránky ročně přejde více než půl miliónu lidí, kteří hledají radu pro svůj život. Aleš je tvůrcem metody Emočních rovnic, s jejíž… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Aleš Kalina je předním českým koučem, lektorem a řečníkem v oblasti osobního růstu. Jeho přednášky ročně navštěvují tisíce lidí, jeho stránka na Facebooku dosáhla v roce 2014 celkem 45 000 fanoušků a na jeho webové stránky ročně přejde více než půl miliónu lidí, kteří hledají radu pro svůj život.

Aleš je tvůrcem metody Emočních rovnic, s jejíž pomocí již mnozí objevili řešení svého problému, který nikde jinde nebyli s to najít. Je propagátorem sloganu „Lepší život pro každého“ a svojí horlivostí motivuje další k následování spokojenějšího životního stylu.

V této knize vás naučí, jak pracovat se svojí hlavou tak, aby jednala podle vašich představ. Ke každému cíli vede cesta, a je možné naučit mozek, aby k ní generoval jasné pokyny.

Je dále autorem knihy Partnerský manuál. Vytvořil 7 metod pro testování nového partnera a manuál pro vytváření partnerského vztahu, který obohacuje a naplňuje.

Sdílet 0

Nakladatel
Mindsoft
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 290 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora