Počátky

Autor Petr Eismann

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tlupy orků vedených nelítostným trollem Tarbanasem plení pohraničí tanabiského baronství. Do jejich zajetí se dostávají i Jagh, Grult, Koré a Ranka, kteří se však na rozdíl od dalších zajatců odmítají smířit se svým osudem. Jakmile se jim naskytne příležitost, prchnou. Pronásledováni skupinami rozzuřených orků se probíjejí divočinou, kde se po… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tlupy orků vedených nelítostným trollem Tarbanasem plení pohraničí tanabiského baronství. Do jejich zajetí se dostávají i Jagh, Grult, Koré a Ranka, kteří se však na rozdíl od dalších zajatců odmítají smířit se svým osudem. Jakmile se jim naskytne příležitost, prchnou. Pronásledováni skupinami rozzuřených orků se probíjejí divočinou, kde se po několika dnech setkají s Tanabiskými štítonoši, nejslavnější družinou dobrodruhů v pohraničí. Těm se nezdolnost mladých přátel zalíbí natolik, že jim nabídnou svou pomoc. Díky ní vstupují do služeb místního velmože barona z Tanabisu. Ač se mladí přátelé touží pomstít orkům, kteří jim povraždili rodiny, slib daný Tanabiským štítonošům jim nedovoluje tuto touhu naplnit. Když jsou po čase slibu zproštěni, vydávají se na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci se jim otevírá možnost žít tak, jak si každý z nich vždy tajně přál.

Sdílet 0

Nakladatel
Jonathan Livingston
jazyk
čeština
Počet stran
396
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Martin Ledašil registrovaný uživatel

    Přečíst knihu až do konce mi dalo opravdu zabrat. Místy jsem myslel, že už to vzdám. Ale nakonec jsem to nějak zvadl. Je to hrozná kniha ve všech směrech. Ani po přečtení netuším co tímto dílem chtěl autor sdělit světu. Pokud by to měl být deník hrdinů sepsaný z DRD světa, nechápu, proč postavy mluví mezi sebou o úrovních v povolání. Nebo čeho a kolik přesně si berou sebou do batohu atd. To kompletně kazí prožitek z příběhu. Nebo to měl být úvodní příběh pro začátečníky pro DRD jako návod? To je zase málo odkazu na pravidla. Ani jedno mi nedává smysl. A to nemluvím o tom jak ten příběh je dokonale nudný a prvoplánový. Jen se tam honí zkušenosti na finální úkol. Žádné vytvoření napětí. Na všechno je času dost hlavně na taktizování. Skoro to vypadá jako by autor chtěl čtenáře uspat. Myslím, že by si autor měl někdy zajít do čajovny a poslechnout si jiné hráče pro inspiraci. Jak může být jednoduchý příběh zajímavý až strhující, nebo jak hrát různé charaktery alias RP. Musím uznat, že místy mě i něco zaujalo. Což nebylo těžké oproti zbytku knížky. Jsem rád, že jsem si tu knížku jenom půjčil a nekupoval. Bylo by to vyhození peněz.

    Kniha, Jonathan Livingston, 2020, 9788075511546

  • 1 z 5 hvězdiček Jakub Růžička registrovaný uživatel

    Velký špatný. Občas mám pocit že čtu úplně jiné knihy než zdejší čtenáři. Knihu jsem přečetl pouze z 1/3. Tohle jako opravdu? Miluji Dračí doupě a TTRPG, dodnes jsem hráčem a miluji knihy z herních světu. Chtěl jsem oddechovku, líbil se mi i námět. Ale tohle jako fakt ne, věty jako "jelikož jste postavy na 3. úrovni", "v tuto chvíli nemáte dost zkušeností orky pobít", nebo popis povolání jako z pravidel....na 3 stránky prodej kožešin. "K ohni se posadil 220cm velký barbar...". Fff. Možná bych to zkousl u knihy z 90. let dnes ale ne. Pokud chce něco s TTRPG tematikou tak šáhněte na knihy ze ságy Dragonlance, Drizzta, knihy od Feista. Pokud hledáte něco s nadsázkou /kterou jsem očekával i tu, ale tohle rozhodně není nadsázka) tak doporučuji například Králové Wyldu.

    Kniha, Jonathan Livingston, 2020, 9788075511546

  • 5 z 5 hvězdiček Daniel Paraščinec registrovaný uživatel

    Skvělá fantasy. Pro nadšence Dračího doupěte dvojnásob.

    E-kniha, Jonathan Livingston, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora