Dračí krev a další příběhy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha je unikátním souborem ekvádroských legend. Z mnohých se zachovaly pouze střípky, autorce se ale podařilo je zrekonstruovat tak, jak se asi vyprávěly už před dávnými staletími.Ekvádor je pro většinu Čechů zemí spíš neznámou. Všichni vědí, že jde o zemi na rovníku s krásnou přírodou. Málokdo ale tuší, že Ekvádor jsou také překrásné legendy.… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha je unikátním souborem ekvádroských legend. Z mnohých se zachovaly pouze střípky, autorce se ale podařilo je zrekonstruovat tak, jak se asi vyprávěly už před dávnými staletími.
Ekvádor je pro většinu Čechů zemí spíš neznámou. Všichni vědí, že jde o zemi na rovníku s krásnou přírodou. Málokdo ale tuší, že Ekvádor jsou také překrásné legendy.
Některé z příběhů jsou komické, jiné balancují na hranici hororu. Každý z nich v sobě ale ukrývá moudrost starých indiánských kmenů i zcela jiný svět španělských dobyvatelů. Příběhy a legendy, které zachycují i krásu ekvádorské přírody, jsou vhodné pro čtenáře od třinácti let, ale určitě si v nich mohou zalistovat ti mladší i ti výrazně starší.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
166
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora